Ünlülerin seslendirdiği ‘Doru’ filmi 7 Temmuz’da vizyona girecek!

Çocukların televizyonda en sevdiği karakterlerden olan “Doru”nun animasyon sinema filmi seslendirmesinde 3 Adam, Bensu Soral, Esra Erol, Hakan Baş ve Murat Dalkılıç gibi pek çok ünlü isim yer alıyor. Soral'ın iş adamı sevgilisi Baş'ın da kadroda yer alması, 'Acaba Hakan Baş da oyunculuğa mı atılıyor' sorusunu akıllara getirdi.

‘Doru’nun animasyon sinema filmi, güçlü seslendirme kadrosuyla Bahçeşehir Koleji ana sponsorluğunda 7 Temmuz tarihinde vizyona giriyor.

Bahçeşehir Koleji ana sponsorluğunda 7 Temmuz tarihinde vizyona girecek Doru animasyon sinema filmi Türkiye'de en fazla izlenen yerli animasyon filmi olma hedefiyle vizyona girecek. Doru, Türkiye genelinde 250'yi aşkın sinema salonunda gösterilecek.

SFASFASDAFA

HAKAN BAŞ DA SESLENDİRME KADROSUNDA

İçerde dizisiyle adını tüm Türkiye’ye duyuran Bensu Soral’ın iş adamı sevgilisi Hakan Baş’ın da seslendirme kadrosunda olması dikkatlerden kaçmadı.

Ünlülerin seslendirdiği ‘Doru’ filmi 7 Temmuz’da vizyona girecek! ile ilgili etiketler film Bensu Soral doru animasyon ünlüler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.