Ünlülerin menajerine muhteşem doğum günü

Ünlülerin menajeri Özgür Aras ünlü isimlerin katıldığı doğum günü partisini otel odasında yaptı.

Özgür Aras'ın W Hotel Akaretler’in süit odasında gerçekleşen renkli doğum günü partisinde yakın dostları Armağan Çağlayan, Aşkım Kapışmak, Berkay, Dilan Çıtak, Hande Ünsal, Irmak Ünal, İpek Açar, İrem Derici, Levent Dörter, Melike Öcalan, Merve Özbey, Reyhan Karaca, Sibel Tüzün, Serkan Seki, Stelyo Pipis, Suadiye, Tan Taşçı, Yeliz ve Zerrin Özer hazır bulundu.

Ünlülerin menajerine muhteşem doğum günü

YONCA VE İREM’DEN GÖBEK SHOW

İstanbul gece hayatında son günlerin en gözde Dj ‘i Tahsin Yayla’nın müzikleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlen misafirler gecede dans eden zenne Segah’ın Yonca Evcimik ve İrem Derici ile göbek showuna alkışlarıyla eşlik ettiler.

DENİZ SEKİ‘DEN MEKTUP

Özgür Aras'a en anlamlı hediye ise Bakırköy Cezaevi'nde tutukluluk hali devam eden Deniz Seki'den geldi. Seki, 2,5 yıldır kendisini hiç yalnız bırakmayan yol arkadaşı ve menajeri Özgür Aras‘ın doğum gününü yolladığı bir mektup ve üzerinde not olan diyet bisküvi hediyesi ile kutladı.

Ünlülerin menajerine muhteşem doğum günü - Resim : 2

Özgür Aras, mektubunda “Seni tanıdığım her güne duacıyım.. İyi ki doğmuşsun kardeşim…” yazan Deniz Seki'ye sosyal medyadan cevap verdi.

Deniz Seki'nin kendi yazdığı mektup ve elleriyle yaptığı hediye bilekliğin fotoğrafını paylaşan Özgür Aras'ın “Son 3 açık görüşümüz kaldı… Özgür bir deniz gördüm sanki!" notlu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Ünlülerin menajerine muhteşem doğum günü ile ilgili etiketler Doğum günü özgür aras magazinmatik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.