Ünlüler Bodrum'daki fiyatlardan dert yandı!

Özge Ulusoy, Özlem Yıldız ve Ivana Sert, tatil denilince akıllara ilk gelen adreslerden biri olan Bodrum'u pahalı olması nedeniyle eleştirdi.

Türkiye'nin ünlü tatil beldelerinden Bodrum, son zamanlarda tatilin pahalıya patlaması nedeniyle eleştiriliyor. Son olarak lahmacun fiyatlarındaki astronomik rakamlarla gündeme gelen Bodrum'da tatil yapmak artık ünlüleri bile caydırıyor. Özge Ulusoy, Ivana Sert ve Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde ünlü turizm cennetini eleştirdi.

''ŞOV YAPMANIN ANLAMI YOK''

Manken Özge Ulusoy, "Ben 4-5 yıldır Bodrum'a gitmiyorum. Genelde tatil adresim Çeşme. Bodrum'un bir Fedon'u bir lahmacunu meşhur. Her yıl astronomik fiyatlarla ilgili haberleri çıkıyor. Ben lahmacuna 500 lira vermem. Şov yapmanın anlamı yok. Öyle yerlere gidecek insanlar bu parayı seve seve veriyor ama bana göre değil!" dedi.

''FİYATLAR GEREKSİZ PAHALI''

Özlem Yıldız, ''Ben geçenlerde Bodrum'daydım. Fiyatlar gereksiz pahalı. Sezon kısa olduğu için bunu fiyatlara yansıtıyorlar." dedi.

Ivana Sert ise fiyatlarından "Ben uzun süredir Bodrum'a gitmiyorum. Çünkü orada kendimi iyi hissetmiyorum. Çok kalabalık, üstelik de çok pahalı." diyerek yandı.

Ünlüler Bodrum'daki fiyatlardan dert yandı! ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Ivana Sert Özlem Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.