Ünlü YouTuber'lar fena kapıştı! Çeneleri susacak yumrukları konuşacak... / VİDEO

YouTuber dünyası bu boks maçı çağrısını konuşuyor. Enes Batur, Atakan Özyurt, Berkcan Güven birbirine girdi. Bir zamanlar ABD'de gerçekleşen YouTuber boks maçına benzer bir boks maçı her an düzenlenebilir.

Sosyal medyadaki atışmalar ve rekabet zaman zaman sert tartışmaların ötesine geçebiliyor.

Dünya çapındaki iki ünlü YouTuber Logan Paul ve KSI kozlarını boks ringinde paylaş en

Ocak ayında çıktığı boks maçında rakibi Joe Weller’ı nakavt eden KSI, maçtan sonra ünlü YouTuber’lar Logan Paul ve Jake Paul kardeşleri de dövüşe davet etmişti.

Ünlü YouTuber'lar fena kapıştı! Çeneleri susacak yumrukları konuşacak... / VİDEO

Logan Paul, bu meydan okumayı kabul etti. İkili arasında 2 maçlık bir anlaşma imzalandı.

Maçı yerinde izlemek isteyenler profesyonel maçlara ödenenden bile yüksek bedellerle bilet bulabilirken, mücadeleyi sırf YouTube üzerinden canlı yayında izlemek için bile 7.5 paund (58 TL) gibi bir ödeme yapmak gerekiyor. 

Ünlü YouTuber'lar fena kapıştı! Çeneleri susacak yumrukları konuşacak... / VİDEO - Resim : 2

İkinci maç ise ABD’de olacak ancak bu maçın yayın tarihi henüz belli değil fakat yapılan anlaşma gereği ikinci maçın da en geç Şubat 2019’da yapılacağı kesinleşti.

Dünya çapındaki bu kapışmanın bir benzeri de bugünlerde Türkiye'de yaşanıyor. Ünlü erkek Youtuber'ler Enes Batur, Atakan Özyurt ve Berkcan Güven arasında kavga çıktı. Taraflar boks maçı için birbirlerine meydan okumaya başladı. 

Henüz YouTube üzerindeki karşılıklı atışmaların ötesine geçmese de en sert açıklamalar Atakan Özyurt'tan geldi. 

İşte Türk Youtuber'ların boks maçı tartışması...

 

 

Ünlü YouTuber'lar fena kapıştı! Çeneleri susacak yumrukları konuşacak... / VİDEO ile ilgili etiketler Enes Batur Atakan Özyurt Berkcan Güven
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.