Ünlü YouTuber Ruhi Çenet kaza geçirdi!

Ünlü YouTuber Ruhi Çenet kaza geçirdi! Kaza bu sabah gerçekleşti. YouTube fenomeni Ruhi Çenet'in sağlık durumu merak ediliyor... Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana gelen kazada aracı kullanan ünlü YouTuber'ın aracı kontrolden çıktı. Çenet'in aracı yol üzerindeki bariyerlere çarparak dururken aracı hurdaya döndü. Kazada Ruhi Çenet ve yanında arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedaviye alındı. Çenet ve Çuhadar, bir süre hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Peki, Ruhi Çenet kimdir, kaç yaşında? Hangi videoları var? Öldü mü? Detaylar haberimizde...

Video paylaşım sistesi olan YouTube'da 2,5 milyondan fazla takipçisi olan ve eğitici videolarıyla kısa sürede ünlenen Ruhi Çenet bugün bir kaza geçirdi. Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda gerçekleşen kazada Çenet, otomobilinin kontrolünü kayberedek bariyerlere çarparak durdu. Kazada otomobil, hurdaya dönerken, Ruhi Çenet ve yanındaki arkadaşı yaralandı. Çenet ve arakdaşı Çuhadar, bir süre hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Peki, Ruhi Çenet kimdir, kaç yaşında? Hangi videoları var? Öldü mü? Detaylar haberimizde...

kaza_geAirdi

KAZA GEÇİRDİ

Video paylaşım sitesi Youtube'da en çok abonesi olan kanallardan birine sahip olan 37 yaşındaki Muhammet Ruhi Çenet, bu sabah feci bir kaza geçirdi. Ünlü Youtuber, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nda kullandığı otomobilin kontrolünü kaybedip, bariyerlere çarptı.

Kaza, bu sabah, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana geldi. Sosyal paylaşım sitesi YouTube’de 2,5 milyondan fazla takipçisi olan ve eğitici videolarıyla ünlenen Muhammet Ruhi Çenet'in Bursa yönünden İstanbul'a gittiği 41 K 1122 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Çenet, yol üzerindeki bariyerlere çarparak, dururken otomobil, hurdaya döndü.

content_unlu-youtuber-ruhi-cenet-kaza-gecirdi_FA8D9YICgrkv25v

TABURCU OLDULAR

Kazada Muhammet Ruhi Çenet ile yanındaki arkadaşı 22 yaşındaki Yusuf Fazıl Çuhadar hafif yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Çenet ve Çuhadar, bir süre hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EWAUERGHEUG

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Çenet, 1990 doğumlu. Aydın’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını devam etmek için Hindistan’a gitti ve uzun süre bu ülkede kaldı. Video bloglarında Hindistan’da okumasının onun için önemli olduğunu ve tüm parasıyla bu ülkeyi gezmeye çalıştığını söylüyor.

Videolarını ilk olarak Hindistan’da hazırlayıp, yayınlamaya başlasa da daha sonra İstanbul’a taşınıyor.

“Ruhi Çenet Videoları” önemli çünkü onları değerli kılan özellikleri bilgi verici olmaları. Çenet, YouTube kanalıyla yaptığı araştırmaları, öğrendiği bilgileri ilgi çekici bir üslupla sunuyor.

Abonelerine bilgi verici, ufuk açıcı ve bazen de “korkutucu” videolar sunan Çenet’in şu anda 2 YouTube kanalı bulunuyor. “Ruhi Çenet Videoları” adlı ilk kanalının 1. 6 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Kanal bugüne kadar yaklaşık 200 milyon izlenme sayısına ulaşmış durumda.

RUHİ ÇENET KENDİNİ ANLATIYOR

Ünlü Youtuber, kendisini şöyle anlatıyor:

“Merhaba, ben Ruhi Çenet. 20 Ekim, 1990 tarihinde Aydın’da doğdum, Hindistan’da okudum ve şimdi ise İstanbul’da Youtube ile ilgili çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Video yapmaya 2011 yılında “Youtube Türkiye” daha henüz ilk evrelerindeyken başladım ve o zamanlar Türkiye’de Youtube üzerinden para kazanmak bile mümkün değildi. İnsanları bilgilendirmeye, düşündürmeye ve eğlendirmeye odaklanarak son 3 yıldır videolarımı büyük bir arzuyla takip eden bir kitle oluşturdum.”

YOUTUBER NEDİR?

Aslında her şey Google'ın Youtube'ı satın alması ile başlıyor. Çünkü Google (Adsense) reklamlardan kazandığı parayı kullanıcıları ile paylaşmak istiyor. Youtube ise Adsense ile beraber çalışarak kazancının bir kısmını Youtube için içerik üretmeye çalışan kişiler ile paylaşıyor. İşte tam bu noktada insanlar Youtube için video çekerek kendilerine ek bir kazanç sağlamak amacındalar. Elbette ki bazı insanlar bu işi çok daha profesyonel yaparak ve popüler konular hakkında videolar çekerek çok büyük paralar kazanmaya başlıyor ve böylece Youtuber’lık kavramı doğuyor.

VLOGGER NEDİR?

Vlogger, “Video-logger” kelimesinin kısaltılmış halidir. “Video-logger” ise, videolar oluşturan kişi manasına gelir. Vlogger'lar; Blogger'lar ile aynı işi yaparlar fakat içeriklerini yazmak yerine, kamera karşısına geçerek üretirler. Günümüzde en popüler Vlog kanalları YouTube'dadır. YouTube'a bir e-posta adresiyle üye olan herkes bir kanal açabilir, bunun için herhangi bir başvuru veya ödeme yapılmasına gerek yoktur. Kanalınızı ve ürettiğiniz içerikleri beğenerek kanalınızı takip etmeye başlayan kişilere ‘takipçi’ değil ‘abone” denir. Herkes eşit şekilde sıfır abone ile başlar.

Ünlü YouTuber Ruhi Çenet kaza geçirdi! ile ilgili etiketler ruhi çenet kimdir kaç yaşında oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.