Ünlü YouTuber El-Bab'ta bir gün geçirdi! /VİDEO

Video paylaşım sitesi YouTube üzerinden paylaştığı videolarla fenomen olan 'Reynmen' kullanıcı isimli Yusuf Aktaş, El-Bab'ta geçirdiği bir günü takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 72 şehit vererek ÖSO ile birlikte geçtiğimiz yıl terörden temizlediği Suriye'nin El Bab şehrine gitti ve oradaki atmosferi görüntüledi.

Yusuf Aktaş paylaştığı videonun tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını açıklayarak şu notu paylaştı:

"Öncelikle şunu bilmenizi istiyorum ki; bu videoda amacım siyaset yapmak değil. Hassas olduğum bir konuda takındığım milli bir duruştur. Bu harekatlar siyasi birer hareket değildir ve hiç bir şekilde herhangi bir partiye mâl edilemez. Zeytindalı Operasyonu'nun asıl amacı; Tehdit unsuru olan DAEŞ, PKK, YPG ve PYD gibi terör örgütlerinin, Suriye ve Türkiye sınırında yaşanan terör olaylarından arındırmak ve korumaktır. Bu video hiç bir şekilde siyasi bir amaca mâl edilemez.

Gençliğin sahip olması gerektiğine inandığım bu farkındalığı paylaşmak amacıyla çekilmiştir ve bilgi sahibi olmak için gittiğim El-Bab'da yaşadığım ve cevabını bulduğum soruları siz değerli takipçilerimle paylaşmaktır. Onca şehit verilirken; ne yüzden ve ne amaçla verildiğini bilmek en büyük hakkımızdır. Prim diyecek olanlara şunu söylemek istiyorum; primin vatan ve millet için yapılanı makbuldur. Kanalımda sürekli eğlenceli videolara yer vermeme rağmen böyle bir video çekmeme sebep veren şeyin prim değil biz gençlerin sahip olması gereken farkındalıkları olduğunu düşünüyorum."

İşte El-Bab'tan kameralara yansıyanlar:

Ünlü YouTuber El-Bab'ta bir gün geçirdi! /VİDEO ile ilgili etiketler Reynmen video El Bab
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.