Ünlü yazar kızını ebediyete uğurladı... / VİDEO

Siyah pantolon hikayesi ile tüm Türkiye’yi ağlatan Alişan Kapaklıkaya’nın kanser tedavisi gören kızı Zuhal Kapaklıkaya hayatını kaybetti. Kapaklıkaya, kızının cenazesinde yaptığı konuşma ile herkesi ağlattı.

Yazar Alişan Kapaklıkaya, bir televizyon kanalında katıldığı programda çocukluğunda yaşadığı siyah pantolon hikayesini anlatmıştı. Alişan Kapaklıkaya, o hikayesinde yaşadığı kardeş acısını anlatıyordu.

İşte o hikaye...

Kapaklıkaya'nın kızı hayatını kaybedince kardeşinden sonra bir büyük acı daha yaşadı.

İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Alişan Kapaklıkaya'nın kızının cenazesinde yaptığı konuşma ise sosyal medyada izleyenleri yine büyük acıya boğdu.

aliAan_ve_kAzA

Alişan Kapaklıkaya ve vefat eden kızı Zuhal Kapaklıkaya

Namaz öncesi bir konuşma yapan Kapaklıkaya, "Hiç isyan edesim yok, hiç. O, 3 evlat verdiğinde şükrettik. Bugün birini aldığında da tevekkül ediyoruz. Yakından uzaktan gelen herkese çok teşekkür ederim. Dualarınızı esirgemeyin, Allah hepinizden razı olsun" dedi. Kapaklıkaya'nın cenazedeki duygusal konuşması:

Cenaze namazını Osmangazi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Şen kıldırdı. Namazın ardından Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, Sığırcık Köyü mezarlığında defnedildi.

ALİŞAN KAPAKLIKAYA KİMDİR?

Yoksul bir ailede dört kardeşten biri olarak dünyaya gelen Alişan Kapaklıkaya 1985 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. 1985–2000 yılları arasında Adana Merkez'de Milli Eğitim'e bağlı liselerde öğretmenlik yaptı.

1987–1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca eğitim üzerine yazdığı tezleriyle uluslararası alanlarda da çalışmalarda bulundu.

Ünlü yazar kızını ebediyete uğurladı... / VİDEO ile ilgili etiketler alişan kapaklıkaya zuhal kapaklıkaya siyah pantolon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.