Ünlü yapımcı Can Tanrıyar hayatının şokunu yaşadı! Bıçaklı saldırıya uğradığı ortaya çıktı

Ünlü yapımcı Can Tanrıyar'ın geçtiğimiz yıl 29 Eylül’de anlaşmazlık yaşadığı Recep K. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradığı ortaya çıktı. Can Tanrıyar'ın karakolluk olduğu Recep K.'nın karakola eline bıçakla girerek Can Tanrıyar’a hamlede bulunurken ‘Seni öldüreceğim’’ tehditlerinde bulunduğu ve polisler tarafından etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Petek Dinçöz'ün eski eşi ve televizyon yapımcısı Can Tanrıyar anlaşmazlık yaşadığı Recep K. ile karakolluk oldu. Karakoldan içeri giren Recep K., 'Seni öldüreceğim, benden kurtulamazsın' tehdidinde bulunarak elindeki bıçak ile aniden Can Tanrıyar'ın üzerine saldırdı. Neye uğradığını şaşıran Tanrıyar, bıçak hamlesinde son anda yere eğilerek kurtuldu.

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Polislerin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen Recep K., hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

CAN TANRIYAR'IN SALDIRGANINA 8 YIL HAPİS İSTEMİ

Yapımcı Can Tanrıyar'ı bıçaklama girişiminde bulunan ve tehdit eden Recep K., hakkında yürütülen soruşturma sona erdi. Savcı, silahla yaralamaya teşebbüs ve tehdit suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

 

 

Ünlü yapımcı Can Tanrıyar hayatının şokunu yaşadı! Bıçaklı saldırıya uğradığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler can tanrıyar bıçaklı saldırı hapis istemi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.