Ünlü sunucuyu, oyuncu sevgilisi darp etti! O sanatçıya yalvardı...

Ünlü sunucu Eda Pera Küçük, oyuncu olan eski sevgilisi Tolga Pancaroğlu'nun (26) kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle sosyal medya hesabından Haluk Levent'e çağrıda bulunarak, “Yalvarıyorum artık n'olur sesimi duyun" diyerek yardım istedi.

Sunucu sevgilisi Eda Pera Küçük'e şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan dizi oyuncusu 26 yaşındaki Tolga Pancaroğlu'nun dosyasına bir oyuncu daha şüpheli olarak eklendi.

3 GÜN ZORLAMA HAPİS YATMIŞTI

Habertürk’ten Arzu Kaya’nın haberine göre; Eda Pera Küçük'ün şikâyeti ve savcılığın talebi üzerine Anadolu 10. Aile Mahkemesi koruma kararı çıkarmıştı. Koruma kararını sosyal paylaşım sitesi üzerinden ihlal eden Pancaroğlu geçen yıl 3 gün zorlama hapis yatmıştı.

Bu sırada çiftin ortak arkadaşı oyuncu Deniz Evin genç sunucuya mesaj atarak “Seni şikâyet edecekti ben durdurdum. Ailen var. Sonu cezaevinde bitecek kurtuluşun yok. Ara konuş. Hayatın kararacak benden söylemesi” dedi. Küçük'ün şikâyeti üzerine Evin hakkında “tehdit” suçundan başlatılan soruşturma Pancaroğlu dosyasıyla birleştirildi. Evin ifadesinde mesajları çiftin barışması için attığını söyledi.

Ekran_Resmi_2018-01-16_08.23.48

“9 AYDIR TEHDİT ALIYORUM VE KORKUYORUM”

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Eda Pera Küçük, “Yalvarıyorum artık n'olur sesimi duyun! 9 aydır tehdit alıyorum ve korkuyorum! Beni bu hale şu anda Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olan eski sevgilim getirdi. Öldüresiye dövüldüm! Üstüne bir de davadan geri çekilmem için acımasızca şantaja maruz kalıyorum. Yardım edin!” diyerek şarkıcı Haluk Levent'ten yardım istedi.

sunucu_eda_pera_kucuk_oyuncu_sevgilisinden_siddet_gordugu_gerekcesiyle_sikayetci_oldu_h102708_4c167

TOLGA PANCAROĞLU KİMDİR?

Tolga Pancaroğlu, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamdı. 2010 yılında rol aldığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

TRT ekranlarında yayınlanan; başrolü Settar Tanrıöğen, Uraz Katgılaroğlu, Berna Koraltürk, Melis Tüzüngüç ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Baba Candır dizisiyle tanınmıştır.

Ünlü sunucuyu, oyuncu sevgilisi darp etti! O sanatçıya yalvardı... ile ilgili etiketler Eda Pera Küçük Tolga Pancaroğlu Haluk Levent Darp Şiddet fotoğraf Twitter baba candır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.