Ünlü sunucuya ahlaksız teklif!

Evlendirme programı sunucusu olarak bugünkü ününe kavuşan Seda Akgül bekarları evlendirmesine rağmen kendi evliliğinde o düzeni sağlayamamıştı. Seda Akgül her fırsatta evlilik hayatındaki başarısızlığı dile getirirken dün akşam ilginç bir teklif aldı. Ünlü sunucu bu teklif karşısında ne yapacağını bilemezken sosyal medyasında paylaştı. Ünlü sunucu Seda Akgül sosyal medyadan kendisine yapılan ahlaksız teklifi paylaştı. Kendisine gelen teklif metnini açık bir şekilde paylaşan Seda Akgül bu çağrıya "Türkçesi düzgün olsa he diyeceğim ama... Sağolsun seçenek de sunmuş" şeklinde cevap verdi.Seda Akgül ahlaksız teklife ne dedi? Seda Akgül nasıl bit teklif aldı? Sorularının cevabı haberimizde...

Evlendirme programlarında yaptığı başarılı sunum ve yol göstericiliği kendi hayatında sürdüremeyen Seda Akgül eşinden boşanmıştı. Verdiği kilolarla da adından sıkça söz ettiren Ünlü sunucu Seda Akgül birçok kişi tarafından beğeniliyor. Sunucu Seda Akgül dün akşam ilginç ve çirkin bir teklifle karşı karşıya kaldı. Kısa bir süre önce hackerlera kaptırdığı sosyal medya hesabını geri alan Seda Akgül çok şaşırtıcı bir paylaşımda bulundu. Kendisine yöneltilen ahlaksız teklifi deşifre eden Seda Akgül bu çağrıya "Türkçesi düzgün olsa he diyeceğim ama... Sağolsun seçenek de sunmuş" şeklinde cevap verdi. Seda Akgül ahlaksız teklife ne dedi? Seda Akgül nasıl bir teklif aldı? Sorularının cevabı haberimizde...

SEDA_AKGAL

AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDU

Özellikle kilo verdikten sonra bambaşka biri haline gelen ve geride bıraktığımız yaz ayında hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla dikkat çeken Seda Akgül, bu defa bir hayranı tarafından kendisine yapılan ahlaksız teklifi paylaştı.

"TÜRKÇESİ DÜZGÜN OLSA..."

Kendisine gelen teklif metnini açık bir şekilde paylaşan Seda Akgül bu çağrıya "Türkçesi düzgün olsa he diyeceğim ama... Sağolsun seçenek de sunmuş" şeklinde cevap verdi.

İşte Seda Akgül'e yapılan teklif ve verdiği cevap;

qwrqwrq_1

INSTAGRAM HESABI ÇALINMIŞTI

Instagram hesabını çaldıran ve dört gündür şantajla boğuşan Seda Akgül, sonunda hesabına kavuştu.

Sunucu Seda Akgül hesabına kavuşmanın verdiği mutlulukla hackerlerin çaldığı hesabından sildiği fotoğrafları geri yüklemeye çalıştı. Yaklaşık 500 kadar fotoğrafının silindiğini duyuran Akgül elinden geldiği kadar hesabına verilen zararı onarmaya çalıştı.

SEDA

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Kanal D’nin farklı formatıyla dikkat çeken evlilik programı Kısmetse Olur ile iki yıldır ekranlarda olan Seda Akgül’ün özel yaşamı merak ediliyor. Yarışmanın ilk yayınlandığı günden bu yana bir hayli kilo veren başarılı sunucunun yaşı, eğitimi ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Seda Akgül kimdir? Kaç yaşında? İşte, hakkında merak edilenler!

17 Haziran 1971 Ankara doğumlu olan Seda Akgül, Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi.

sfasfasf

SEDA AKGÜL EŞİNDEN NEDEN BOŞANDI?

Kısmetse Olur 'un sunucusu Seda Akgül kısa süreli evlilik yaşadığı eşinden boşandı. Şok eden boşanmadan sonra ilk kez canlı yayında açıklama yapan Seda Akgül 'ün iddiaları şok etti. Seda Akgül'ün kocası Aram Habib bu iddialara ne diyecek. Seda Akgül 4 ay süren evliliğiyle ilgili şoke eden açıklamalar yaptı. Seda Akgül, aslında evliliğin birinci hatasında bitmesi gerektiğini söyledi. Birinci hafta eşim eski sevgilisiyle buluştu, yemek yedi. O hanım da evli. Daha ben bir haftalık gelin, işteyim. Akgül duruma ne tepki verdiğine, "Yemek yiyorduk, brokoline limon ister misin?" dedim. Sabaha kadar salonda oturdum hiçbir açıklama yapmadı. Organize buluşma. O gün bitmeliydi aslında.

"HAYATIMA GİREN EN ÇİRKİN KADINSIN"

Keşke daha düzgün ayrılsaydık bana, "zayıfla" diye baskı yapıyordu. Zayıfladıktan sonra, "hayatıma giren en çirkin kadınsın" dedi. "Benim 55 yaşındaki sevgilim sana 5 basar" dedi.

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.