Ünlü sunucunun annesi taktığı maskeden zehirlendi

Ünlü haber spikeri Şebnem Sunar Küçük'ün annesi koronavirüs nedeniyle taktığı cerrahi maskeden zehirlendi. Annesinin kendisini kötü hissetmeye başladığını ardından ise mide bulantısı ve kollarında şişlik şikayetlerinin olduğunu belirten Şebnem Sunar Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları kayıtsız maskeler konusunda uyardı.

Ünlü haber spikeri Şebnem Sunar Küçük'ün annesi dışarıya çıktığı süre boyunca koronavirüsten korunmak için maske taktı. Daha sonra eve gelen anne, mide bulantısı ve kollarında şişliklerin oluştuğunu fark etti. Şebnem Sunar Küçük, annesinin yediği bir şeyden zehirlendiğini düşündüklerini belirtti.

Ertesi gün tekrar dışarı çıktığında yeniden rahatsızlanan annesinin maskeden zehirlendiğinin belirlendiğini söyleyen Şebnem Sunar Küçük, annesi ile aynı maskeden kullanan arkadaşlarının da aynı sorunları yaşadığını ifade etti.

Ünlü spiker sosyal medya hesabından paylaştığı video ile maskelerde bulunması gereken özellikleri ve vatandaşların bunları nasıl kontrol edebileceğini anlattı....

Ünlü sunucunun annesi taktığı maskeden zehirlendi ile ilgili etiketler maske Anne Zehirlenme şebnem sunar küçük

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.