Ünlü sunucu Jimmy Fallon koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu

2014 yılından beri The Tonight Show Starring Jimmy Fallon adlı talk-show'un sunuculuğunu üstlenen 47 yaşındaki ünlü sunucu Jimmy Fallon, bir süre önce yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Programın çekimlerine ise ara verildi.

Amerikalı oyuncu, müzisyen ve talk-show sunucusu Jimmy Fallon'dan kötü haber... Fallon, “The Tonight Show”un son bölümünde yaptığı açıklamada, hastalığa konuk olarak katıldığı yılın son “Saturday Night Live” programının çekimleri sırasında yakalandığını belirtti.

Ünlü sunucu Jimmy Fallon koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu

Fallon, aşılarının, takviyeler de dahil olmak üzere tam olduğunu ifade ederek, bu sayede semptomlarının hafif olduğunu bildirdi.

Sunucu, program sırasında herkesin aşı olması için gecelerini gündüzlerini veren sağlık çalışanları ile pandemiye ilişkin uyguladığı titiz politikalar nedeniyle NBC’ye teşekkür etti.

 

Ünlü sunucu Jimmy Fallon koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu ile ilgili etiketler Jimmy Fallon
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.