Ünlü sunucu Gül Gölge’nin büyük acısı... Minik köpeği hayata tutunamadı

39 yaşındaki ünlü sunucu, oyuncu ve manken Gül Gölge geçtiğimiz günlerde köpeği Waffle'in Bodrum'da başka bir köpeğin saldırısına uğradığını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurmuştu. Vücudunda 4 delik oluşan ve boynu kırılan sevimli köpeği yaşam mücadelesini kaybetti.


Sosyetik Gül Gölge, önceki gün köpeği Waffle'ın acısıyla sarsıldı. 15 gün önce Bodrum'da başka bir köpeğin saldırısına uğrayan sevimli dostu Waffle'ın vücudunda 4 delik oluşmuş ve boynu kırılmıştı.

'MUCİZE' DEMİŞTİ...

Bodrum'dan İstanbul'a getirdiği köpeğini ameliyat ettiren sosyetik güzel, yürümeye başlayan köpeği için "Resmen mucize" diyerek mutluluğunu paylaşmıştı.

Ünlü sunucu Gül Gölge’nin büyük acısı... Minik köpeği hayata tutunamadı

"YA UFAK ÇOCUĞA SALDIRSAYDI"

Ancak önceki gün üzücü bir olay yaşandı. Sevimli köpek hayatını kaybetti. Büyük üzüntü yaşayan Gül Gölge, "Küçücük bedeninle, kocaman kalbinle bize yaşattığın her an için teşekkürler" diyerek acısını paylaştı.

Ünlü sunucu Gül Gölge’nin büyük acısı... Minik köpeği hayata tutunamadı

Saldıran diğer köpeğin sahipli olduğunu öğrenen Gül Gölge, "Ya ufak bir çocuğa saldırsaydı. Bunun şakası yok" diyerek tepki gösterdi.

 

 

Ünlü sunucu Gül Gölge’nin büyük acısı... Minik köpeği hayata tutunamadı ile ilgili etiketler Gül Gölge Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.