Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan çarpıcı itiraf! ''Narsist sevgilim vardı''

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Geçmiş yıllarda hayatında narsist bir sevgilisi olduğunu söyleyen Esmersoy, ''Yaptıkları şeyler ise sizi kötü hissettirmek, yok saymak, onsuz hiçbir şey olduğunuzu düşündürmek, sizi en yaralı olduğunuz yerlerden vurmaya çalışmak.'' dedi.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Geçmiş yıllarda hayatında narsist bir sevgilisi olduğunu söyleyen Esmersoy, ''Yaptıkları şeyler ise sizi kötü hissettirmek, yok saymak, onsuz hiçbir şey olduğunuzu düşündürmek, sizi en yaralı olduğunuz yerlerden vurmaya çalışmak.'' dedi. İşte Burcu Esmersoy'un itirafı...

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Geçmiş yıllarda hayatında narsist bir sevgilisi olduğunu söyleyen Burcu esmersoy, "Benim hayatımda böyle biri vardı. Bir anda sizi tam olarak avucunun içine alıyor ve onun radarına giriyorsunuz. Yaptıkları şeyler ise sizi kötü hissettirmek, yok saymak, onsuz hiçbir şey olduğunuzu düşündürmek, sizi en yaralı olduğunuz yerlerden vurmaya çalışmak. Bunun nasıl olduğunu o dönem anlamıyorsun. Ben kendimi kötü ve suçlu hissetmiştim. Bu insanlar, mobbingin uzmanları aynı zamanda. Ben bunların hepsini yaşadım" dedi.

''KİMİ İLİŞKİ SİZİ PARLATIR, KİMİSİ DE AŞAĞI ÇEKER''

Esmersoy, bu konuda bir tespitte de bulundu. Ünlüler dünyasından örnek veren ünlü güzel, "Hayatlarını uzaktan görebildiğimiz ünlü isimlerin yıldızı, aslında narsist bir ilişki içinde oldukları zaman sönüyor ve ardından içe kapanıyorlar. Kimi ilişki sizi daha parlatır, kimi de daha aşağı çeker. Yıldızı parlayan biri bir ilişkiye girdiğinde ya kayboluyor ya da daha da parlıyor. Ama kişi bu durumu içindeyken çok fazla anlayamıyor. Çünkü o duygusal boşluğu kapatıyor" diye konuştu.

 

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan çarpıcı itiraf! ''Narsist sevgilim vardı'' ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.