Ünlü spikere büyük şok! Gittiği her yere bu mesajı veriyor...

Spiker Meltem Acet, işyerini ve çekim için gittiği tüm yerleri arayıp “Ben Meltem’in eşiyim, çocuğunun babasıyım, aramızın düzelmesine yardımcı olun” diyerek rahatsız ettiği ileri sürerek Ali Altuncevahir isimli kişinden emniyete giderek şikayetçi oldu.

Emniyet merkezinde verdiği ifadesinde Ali Altuncevahir’i tanımadığını belirten Meltem Acet, “‘Sevgilim öptüm’ cinsinden şüpheli, e-mailler atmaya sürdürüyor. Son olarak, ‘Seni ve kızımızı seviyorum, öpüldünüz’ diye mail attı. Bu tür mesajlara her gün maruz kalıyorum. Bu kişi her gün benim yakınlarımı arayıp rahatsız ediyor. Ali Altuncevahir’in ruhsal sıkıntıları olduğunu ve bana zarar verebileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

3 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; mahkeme, Ali Altuncevahir’in 3 ay süreyle mağdur Meltem Acet’e yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve bulunduğu konuta yaklaşmamasını hükmetti. Mahkeme ayrıca Altuncevahir’in, Meltem Acet’in çocuğuna da yaklaşmamasına karar verdi.

Ünlü spikere büyük şok! Gittiği her yere bu mesajı veriyor... ile ilgili etiketler Meltem Acet spiker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.