Ünlü Spiker Geri mi Dönüyor! Show TV Jülide Ateş Açıklama Yaptı!

Eski yılların en ünlü spikerleri arasında yer alan başarılı isim Jülide Ateş bir başka sunucu Ece Üner'in yerine geleceği iddia ediliyor. Jülide Ateş Ece Üner'in yerine mi gelecek sorusunun cevabı için yazımız içeriğini inceleyebilirsiniz.

Eski yılların en ünlü spikerleri arasında yer alan başarılı isim Jülide Ateş bir başka sunucu Ece Üner'in yerine geleceği iddia ediliyor. Jülide Ateş Ece Üner'in yerine mi gelecek sorusunun cevabı için yazımız içeriğini inceleyebilirsiniz. Magazin basınında yer alan bu son dakika bilgisi ile ilgili çok yeni flash bir açıklama yapıldı. Söz konusu ile ilgili haberde ünlü spikerin geri geleceği iddia ediliyor. Ortaya atılan bu iddia eğer doğru ise ünlü sunucu yeniden ekranlarda olacak. 

Jülide Ateş Ekranlara Geri mi Dönüyor

 

Uzun yıllardan bugüne kaliteli haber programları sunan ve ekranlara ara veren ünlü spikerin ekranlara geri döneceği konuşuluyor. Jülide Ateş'in Show TV ekranlarında geri döneceğine dair bomba iddialar gündem yarattı. Jülide Ateş ise ortaya atılan iddialara yanıt vererek açıklık getirdi.

Ünlü Spiker Geri mi Dönüyor! Show TV Jülide Ateş Açıklama Yaptı!

Başarılı bir spiker ve sunucu olarak bilinen Ateş konu ile ilgili atılan iddialara yanır vermekte gecikmedi. Halen dijital medya platformu olan GAİN'de "40" adı verilen programı sunan Jülide Ateş'in eski kanalı olan Show TV ekranlarına geri döneceği iddiası gündemde bomba etkisi yarattı.

Jülide Ateş Açıklama Yaptı

 

Ünlü sunucu Jülide Ateş, hakkında ortaya atılan iddialar üzerine Oda Tv'nin kendisine yönelttiği sorulara şu sözlerle yanıt verdi:

Ünlü Spiker Geri mi Dönüyor! Show TV Jülide Ateş Açıklama Yaptı! - Resim : 2

“Arkadaşlar herkese merhaba, böyle bir konu gerçek değil. Dün akşam saatlerinde Aslı Şafak'a konuk oldum. Çok sayıda eski çalışma arkadaşımla koridordan geçerken karşılaştım. Orada yer almam, böyle bir duruma yol açmış olabilir ama gerçekleri yansıtmıyor. Hepinize teşekkür ederim” Ece Üner'in sunduğu Show TV ana haber bülteni koltuğuna 2015 yılı içerisinde Jülide Ateş getirilmişti. Ateş'in 2018 senesinde kanaldan ayrılması üzerine Ece Üner programa devam etmişti.

Ünlü Spiker Geri mi Dönüyor! Show TV Jülide Ateş Açıklama Yaptı! ile ilgili etiketler jülide ateş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.