Ünlü siyaset bilimci Vydrin'nden Erdoğan'a övgü: Beni çok etkiledi, büyüledi!

Ukraynalı siyaset bilimcisi, siyaset psikolojisi uzmanı Dmitry Vydrin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok etkileyici siyasetçi ve lider olduğunu belirtti. Vydrin, Erdoğan'ın sadece ülkesini değil dünya siyasetini de etkileyen bir lider olduğunu söyledi.

Moskova’da “Altın İğne veya Vladimir Putin’in 8. Dan’ı” adlı kitabının tanıtım etkinliğinde konuşan Ukraynalı siyaset bilimcisi, siyaset psikolojisi uzmanı Dmitry Vydrin, dünya liderlerinin özelliklerini sıraladı.

Kafkassam'dan Fuat Safarov'un haberine göre, dünya liderlerinden biri olarak Erdoğan’ı da ilgiyle izlediğini belirten siyaset bilimcisi, “Türkiye’de Erdoğan ile ilgili farklı görüş ve tutumlar olabilir. Fakat ben kendim, Türkiye’de defalarca bulundum. Erdoğan’la bizzat görüştüm. Erdoğan, kendisinin güçlü karakter niteliği ve canlılığı ile beni çok etkiledi, büyüledi. Erdoğan her koşullarda mücadele edebilecek bir lider ve insan” ifadelerini kullandı.

Ukraynalı siyaset bilimcisi Vydrin, Erdoğan’ın sadece ülkesinin değil aynı zamanda da dünya siyasetini etkileyen bir lider oluğunu söyledi.

Vydrin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de büyük lider ve başarılı bir başkan olduğunu kaydetti.

Vydrin, daha önce 4 eski Ukrayna cumhurbaşkanına danışmanlık yaptı.

Ünlü siyaset bilimci Vydrin'nden Erdoğan'a övgü: Beni çok etkiledi, büyüledi! ile ilgili etiketler Ukrayna Erdoğan dmitry vydrin lider
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.