Ünlü Senarist Ece Yörençin İspanya’ya Özel Yeni Projesi! Tüm Dünya Bunu Konuşuyor

Türkiye’de en ünlü kadın senaristlerden olan Ece Yörenç’dir. Şimdiye kadar kaleme aldığı tüm diziler unutulmayan diziler arasında yer aldı. Ece Yörenç bu defa İspanya ülkesine özel olacak bir dizi senaryosu yazdı. İsmi “If Only” olan dizi Neftlix kanalında yayına girecek.

Türkiye’de en ünlü kadın senaristlerden olan Ece Yörenç’dir. Şimdiye kadar kaleme aldığı tüm diziler unutulmayan diziler arasında yer aldı. Ece Yörenç bu defa İspanya ülkesine özel olacak bir dizi senaryosu yazdı. İsmi “If Only” olan dizi Neftlix kanalında yayına girecek.


Ece Yörenç’in İmza Attığı Diziler


Ece Yörenç 58 yaşına kadar olan senaristlik hayatında birçok dizilere kendi imzasını çok başarılı bir şekilde atmıştır. Bu, dizilere Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Medcezir, Kuzey ve Güney dizileri olacak şekilde bir çok dizileri örnek göstere biliriz. Senarist en son olarak, 2017 yılında Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde çalışmıştır.


Yörenç son yıllarda dizi projelerinde yer almasa da, şimdi İspanyol yapımı yapılan bir dizi için hazırlık yaptığı hakkında haberler yayılmıştı. Yalnız bu haberden sonra, diziden bir haber çıkmadı. Güncel olan haberlere göre dizi çekimlerine başlanmış.


Neftlix’te yayını yapılacak olan “If Only” dizisinin tüm ekibindeki arkadaşlar İspanyollardan ibaret olacak. “If Only” dizisi, İspanyol yapımı olarak, Türk yaratıcısı olan bir insanın hikayesini Neftlix’te  yayınlanma özelliğini taşıyor. Çekime yeni başlayan dizi yayımlanma tarihiyle ilgili bir bilgi açıklanmadı.


“If Only”ın Dizi Hikâyesi 


Yaratılışı Ece Yörenç’e ait olan dizi, Irma Correa tarafından yayımlanacaktır. “If Only” dizisinin başrol oyuncusu Megan Montaner yer almaktadır. Dizinin hikâyesi şöyle olacak;


30 yaş civarında olan Emma, Nando ‘yla olan evliliğinde hiç mutlu olmayan, bu ilişkide kaybolmuş biridir. Şimdi olan aklı daha öncesinde olsaydı, bu evliliği yapmayacağı hakkında emindir. Cesaretini toplayarak, Nando’ya romantizm ve heyecanı hiç olmayan bu evliliği bitirmesi hakkında kararını söyler. Kararını söylediği gün, yarım yüz yıllık da bir gerçekleşen güneş tutulmasının etkisinin olmasıyla zamanda hata oluşur ve Emma 10 yıl öncesine yani, Randoyla yeni evlendiği 20 yaşına geri döner. Bu dönüşümle evren ona hayatını yeniden düzene sokabileceği ikinci şansı tanır.

Ünlü Senarist Ece Yörençin İspanya’ya Özel Yeni Projesi! Tüm Dünya Bunu Konuşuyor ile ilgili etiketler ece yören
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.