Ünlü şef Memet Özer'den kötü haber: Beyin ameliyatı geçirdi

Ünlü şef Memet Özer sevenlerini korkuttu. Beyninde kitle tespit edilen 51 yaşındaki Özer apar topar ameliyata alındı. Gelen üzücü haber sonrası sağlık durumu merak konusu olan Memet Özer'in normal odaya alınarak tedavisine devam edildiği öğrenildi.

"Mehmet Özer ile Mutfakta" adlı yemek programıyla adını geniş kitlelere duyuran ünlü şef Memet Özer'in sağlık durumuyla ilgili yaşanan gelişme sevenlerini korkuttu. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Memet Özer'in beyninde kitle tespit edildiğini duyurdu.


BEYNİNDE KİTLE BULUNDU

Bugünkü köşesinde 'Sevenlerini Kaygılandırdı' başlıklı bir yazı kaleme alan Bülent Cankurt, ünlü şef Memet Özer'in son sağlık durumunu da açıkladı. İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...


''Televizyonda jüri, şef ve sunucu olarak boy gösteren, tanıyan herkesin çok sevdiği sevgili dostum Memet Özer ile ilgili çok üzücü bir haber aldım geçen hafta. Mehmet'in beyninde bir kitle bulundu.

Bir anda ortaya çıkan bu durum, ailesini ve biz dostlarını çok üzdü. Önceki gün çok başarılı bir operasyon geçirdi Memet. Bir gün yoğun bakımda kaldıktan sonra dün normal odaya geçti. Şimdi de patolojiden gelecek müjdeli haberi bekliyoruz. Çok geçmiş olsun Memetciğim…''

şef memet özer


MEHMET ÖZER KİMDİR?

1971 doğumlu olan Mehmet Özer, aslında Halkla İlişkiler Uzmanıdır.

Uzun yıllar otelcilik sektöründe çalışmış olan Mehmet Özer, Türk Televizyonlarında yaptığı yemek programları ile dikkat çekmiştir.

Tülin Şahin ile 2005 yılında evlenen Özer, 2017 yılında boşandı.

Bir dönem "Hayatın Tadı" isimli programı sunmuştur.

"Mehmet Özer ile Mutfakta" adlı yemek programını hazırlayıp sunmaktadır.

 

Ünlü şef Memet Özer'den kötü haber: Beyin ameliyatı geçirdi ile ilgili etiketler Ameliyat memet özer Şef Memet Özer bülent cankurt beyin ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.