Ünlü şarkıcı Teoman'dan Orhan Gencebay'a yanıt! "Gençler istediklerini yapmalılar"

Bebek'te bir mekandan çıkarken magazine yakalanan Teoman ile sohbet edildi. Soruları yanıtlayan Teoman, son zamanlarda Türk müziğine ilişkin söyledikleriyle gündeme gelen Orhan Gencebay'ın açıklamaları ilgili konuştu. Teoman konuya ilişkin, "Gençler istediklerini yapmalılar. Bu iş kafana göre takılarak olur." dedi.

Ünlü Rock yorumcusu Teoman Orhan Gencebay’ın “Türk müziği yerli ve milli değerlerden uzaklaşıyor” açıklaması hakkında ne düşündüğü soruldu.

Şarkıcı, “Orhan Abi’yi çok severim. ‘Ben öyle düşünmüyorum’ deyip saygısızlık yapmak istemem. Gençler istediklerini yapmalılar. Bu iş kafana göre takılarak olur. Benim için kurallar yoktur. Başkalarına karışmayı sevmiyorum. Herkes istediğini yapsın” dedi.Daha önce çalışmayı sevmediğini söyleyen Teoman, gündemindeki projeler sorulunca espri yaptı: “Bir roman bitirdim. Cem Adrian’a şarkı yaptım. Mayısta benim de single’ım gelecek. Yanlışlıkla çalışkan oldum!”

 TEOMAN KİMDİR?

İstanbul'un Tünel semtinde doğmuş olan şarkıcı, ailesinin tek çocuğudur. Ailesi Giresunludur. Avukat olan babası, sanatçı 2,5 yaşındayken öldü.

Teoman, Türk Rock müzik sanatçısı ve aynı zamanda söz yazarıdır. Şuan Türk Rock müziğinin en başarılı söz yazarı ve bestecilerinden biri olan Teoman, müzik kariyerine 1986 yılında Mirage isimli bir grupta vokal yaparak başlamış. Bir süre sonra bu gruptan ayrılan sanatçı, Mavi Sakal, Indians, Black Rose gibi çeşitli gruplarda yer aldı. Daha sonra ise müzik kariyerine solo çalışmaları ile devam eden sanatçı, 1996 yılında Roxy Müzik Yarışması’nda “Ne Ekmek Ne de Su” şarkısı ile en iyi besteci ödülünü, “Yollar” şarkısı ile de en iyi söz ödülünü aldı. 4 Ağustos 2011'de kendi web sitesinden yaptığı açıklamayla müziği bıraktığını duyurmuştur. Ve daha sonra 24 Kasım 2012'de yeniden müziğe döneceğinin müjdesini hayranlarına vermiştir.

Halen müzik kariyerine devam eden Teoman son olarak 2015 yılında “Eski Bir Rüya Uğruna” isimli albümünü piyasaya çıkardı

Ünlü şarkıcı Teoman'dan Orhan Gencebay'a yanıt! "Gençler istediklerini yapmalılar" ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Teoman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.