Ünlü şarkıcı Sia'dan otizm ve uyuşturucu itirafı!

Avustralyalı pop yıldızı Sia, otizmli olduğunu ve uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili iyileşme sürecinde olduğunu anlattı.

Sahnede ve kırmızı halıda yüzünü göstermemeyi tercih eden ve peruk ile yüzünü kapatan Avusturalyalı şarkıcı Sia, 2014 - 2016'da Erik Anders Lang ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti. 18 yaşında iki çocuğu izlediği bir belgeselin ardından evlat edinen Sia, geçtiğimiz ay da Dan Bernard ile nikâh masasına oturmuştu.

EVLAT EDİNDİ

Öte yandan, Sia 18 yaşında iki çocuğu evlat edinmişti. Oğullarından biriyle belgeselde tanıştığını söyleyen Sia, “Reality şovlara ve belgelesellere takıntılıyım. Bir belgesel izledim ve oğlumu gördüm” dedi. “Onu bulacağım ve onun annesi olacağım” diye düşündüğünü belirten ünlü şarkıcı, dediğini yapmıştı.

TORUN SAHİBİ OLDU

Sia, "Bugüne kadar yaptığım en güzel şey annelik" ifadesini kullanmıştı. Şarkıcı 2020 yılında verdiği röportajda torun sahibi olduğunu da açıklamıştı. Sia, “Küçük oğlumun iki bebeği oldu. Bir büyükanneyim artık. Bana Nana diyecekler” ifadesini kullanmıştı.

"OTİZM SPEKTRUMUNDAYIM"

Uyuşturucuyla mücadele danışmanı olan Carolyn Wiger'ın konuk olduğu 'Rob Has a Podcast'e bağlanan Sia, "Ben otizm spektrumundayım ve uyuşturucu bağımlılığından iyileşme sürecindeyim" dedi.

"KENDİM OLDUM GİBİ HİSSEDİYORUM"

Carolyn Wiger'a ve oğluna 100 bin dolar yardımda bulunacağını söyleyen 47 yaşındaki şarkıcı Sia, "45 yıl boyunca 'insan kostümümü' giymemin zamanı geldi' diye düşünüyordum. Son iki yılda ise tamamıyla kendim oldum gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Ünlü şarkıcı Sia'dan otizm ve uyuşturucu itirafı! ile ilgili etiketler Şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.