Ünlü şarkıcı Phil Collins hastanelik oldu! / VİDEO

Dünyaca ünlü 66 yaşındaki şarkıcı Phil Collins, İngiltere turnesi sırasında yaşadığı talihsiz kaza sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Phil Collins İngiltere'de konakladığı otel odasında duş almak için banyoya yöneldi. O sırada ayağı kayan ve kafasını zemine çarpan Phil Collins, acilen Londra Hastanesi'ne kaldırıldı.

phil_collins

Yapılan ilk müdahalede kafasına dikiş atılan 66 yaşındaki şarkıcının, alın bölgesinden de ameliyat olması gerekebileceği öğrenildi.

Bilincinin yerinde olduğu belirtilen sanatçının konser programı iptal edildi.

"YÜRÜMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR"

Collins'in menajeri, sanatçının resmi Facebook sayfasından şu açıklamayı yaptı:
"Phill, geçirdiği operasyon yüzünden şu anda yürümekte güçlük çekiyor. Kaldığı otelde banyoya gittiği sırada ayağı kaydı ve odada bulunan sandalyeye düşmesi sonucunda başından yaralandı. Acilen hastaneye götürülüp tedavi altına alındı. Şu anda durumu iyiye gidiyor. Phill konserlerini iptal ettiği için özür diliyor ve sevgilerini yolluyor."

trurtuy

PHİL COLLİNS KİMDİR?

Philip David Charles Collins, veya genel olarak bilinen adıyla Phil Collins 30 Ocak 1951 tarihli Chiswick, Londra, İngiltere doğumlu pop/rock müzisyeni, aktör ve baterist. Collins aynı zamanda ünlü rock grubu Genesis'in vokalisti ve bateristi olarak da tanınmaktadır. Ayrıca sanatçı solo albümleriyle Grammy Ödülü'de kazanmıştır.

Sanatçının en ünlü parçası...But Seriously adlı 1989 albümünde yer alan Another Day in Paradise adlı şarkıdır. Evsizlerin ve sokakta yaşayanların sorunlarına dikkat çeken bu parça neredeyse tüm dünya listelerinde bir numara olarak Phil Collins'e ve albümün yapımcısı Hugh Padgham'a 1991 Grammy Ödülü'nü kazandırmıştır. Ayrıca Collins Tarzan filmiyle oscar ve altın küre kazanmıştır.
Stüdyo Albümleri
1981: Face Value
Tümünü oku (yeni pencerede açılır)
1982: Hello, I Must Be Going!
1985: No Jacket Required
1987: 12'Ers
1989:...But Seriously
1993: Both Sides
1996: Dance Into the Light
1998: Hits
1999: A hot night in the paris
1999: An Original Walt Disney Records Soundtrack
2001: Diamond collections
2002: Testify
2003: An Original Walt Disney Records Soundtrack
2004: Love songs

Ünlü şarkıcı Phil Collins hastanelik oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Hastane Ameliyat phil collins banyo kafasını zemine çarpan dikiş
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.