Ünlü şarkıcı Nick Carter, kendisini tacizle suçlayan kadınlara dava açıyor!

Backstreet Boys grubunun üyesi ünlü şarkıcı Nick Carter, kendisini tacizle suçlayan kadınlara dava açıyor. Taciz iddiaları sebebiyle servetinde 2,3 milyon dolar kayıp yaşayan ünlü şarkıcı, taciz iddialarında bulunan kadınlara karşı “fırsatçılar” ifadesini kullandı.

Bir zamanlar müzik piyasalarını kasıp kavuran Backstreet Boys grubunun üyesi Nick Carter, kendisini taciz iddialarıyla suçlayan iki kadına dava açmaya hazırlanıyor. 2022 Aralık ayında kendisine açılan taciz davasına karşı dava ile cevap verecek olan ünlü şarkıcı, iki kadın hakkında “fırsatçılar” ifadesini kullandı.

“#MeToo hareketinden şöhret toplamaya çalışıyorlar”

People dergisine göre Nick Carter davaları, iki kadının #MeToo hareketinden şöhret toplama amacıyla açıldı. Karşı dava açmaya hazırlanan Carter’ın dava dosyasındaki savunmasında, davaların ünlü şarkıcıyı karalamak, şöhret toplamak, Carter’dan zorla para almak ve itibarını zedelemek amacıyla açıldığı iddiaları yer alıyor.

Dosyada ayrıca, taciz suçlamasında bulunan Shannon Ruth'un dava açmasından bu yana Carter'ın 2,3 milyon dolar kaybettiği bilgisi de yer alıyor.

“Carter, bu şekilde lekelenmesine müsaade etmeyecek”

The Guardian'ın ulaştığı dava dosyalarında, ünlü şarkıcının hukuk ekibi tarafından yazılan "Carter, bu şekilde lekelenmesine asla izin vermeyecek" ifadeleri yer alıyor. Dava dosyasında ayrıca “Bir yalancıya yalancı demek, kurbanı suçlamak veya zorbalık yapmak değildir. Bu sadece doğruyu söylemek ve itibar koruması yapmaktır.” İddiaları da yer aldır.

“Konserden sonra bana tecavüz etti”

Ünlü şarkıcı Nick Carter, kendisini tacizle suçlayan kadınlara dava açıyor!

Taciz iddialarının sahibi Shannon Ruth, Carter'ın Tacoma, Washington'daki bir konserden sonra kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddiasıyla 2022 Aralık ayında Nick Carter’a dava açmıştı.

2017 yılında ise “Dream” müzik grubu eski üyelerinden Schuman, Carter'ı tecavüzle suçladı, ancak mahkeme işlemleri kısa süre sonra reddedildi ve dava zaman aşımına uğradı.

İddia sahipleri, ünlü şarkıcının ölen kardeşini de dava dosyasına katmıştı

Nick Cannon’ın 2022 yılında uyuşturucudan ölen kardeşi Aaron Cannon’ın ismi, taciz iddiaları sebebiyle açılan davalarda yer almıştı. Ünlü şarkıcının kardeşi, taciz iddialarına karşı iki kadının yanında olmuş ve kardeşinin aleyhine ifade vermişti.

Nick Cannon kendi dava dosyasında kardeşinin iddialarına da yer verdi. Cannon’ın hukuk ekibi “O zamanlar uyuşturucu bağımlısı olan ve ciddi akıl sağlığı problemleri yaşıyan Aaron, taciz iddiaları sahipleri tarafından defalarca kez istismar edildi. Aaron’ın kırılgan durumundan istifade edildi ve anlamsız hikayeler onun üzerinden meşrulaştırılmaya çalışıldı. Aaron 2022 yılında ölmeden önce, abisi Nick Cannon’dan bununla ilgili özür dilemiştir. Aaron Cannon iddia sahipleri Schuman ve Ruth isimli kadınlar tarafından kullanılmıştır.” açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Nick Carter, kendisini tacizle suçlayan kadınlara dava açıyor! ile ilgili etiketler Taciz dava cinsel taciz Şarkıcı Nick Carter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.