Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu canlı yayın sonrası kalp krizi geçirdi!

Alişan ile Demet Akalın'ın sabah programına katılan 'Uzaylı' lakaplı şarkıcı Mustafa Topaloğlu yayın sonrasında kendisini kötü hissettiğini belirtti. Kısa süre sonra kalp krizi geçirdiği tespit edilen Mustafa Topaloğlu, apar topar Şişli'de bir özel hastaney kaldırıldı. Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu canlı yayın sonrasında kalp krizi geçirdi... Sabah saatlerinde Demet Akalın ile Alişan'ın sundukları programa konuk olan 'Uzaylı' lakaplı Mustafa Topaloğlu keyifli geçen programın ardından fenalaştı. Apar topar Şişli'de bir hastaneye kaldırılan Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu canlı yayın sonrası kalp krizi geçirdi!

Öte yandan Demet Akalın'ın birkaç saat önce Instagram hikayesinde Mustafa Topaloğlu'nun paylaştığı görüldü. 

 

 

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu canlı yayın sonrası kalp krizi geçirdi! ile ilgili etiketler Kalp Krizi mustafa topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.