Ünlü Şarkıcı Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Konuk Oluyor

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölümünde seyirciye büyük bir sürpriz var. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüme konuk olacak ünlü şarkıcı ve detaylar...

Her bölümü ile heyecan yaratan, özellikle Sadi Payaslı ve Songül sahnelerinin sosyal medyada binlerce kez paylaşıldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Reytinglerde kendi gününde zirvede olan BKM yapımı dizi sosyal medyada da oldukça fazla etkileşim alıyor.

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Mustafa Açılan, Özge Özberk gibi usta isimlerin yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümüne ünlü bir şarkıcı konuk oluyor.

Son bölümde Songül'ün gerçekleri öğrenmesi ve Sadi Payaslı ile ayrılması seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi yeni bölümde de ayrılık rüzgarlarının devamına şahit olacak.

AYDİLGE SARP KONUK OLUYOR

Bugün Twitter hesabından da duyurduğu gibi ünlü şarkıcı Aydilge Sarp Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümüne konuk oluyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölümü Perşembe akşamı Show Tv'de.

Ünlü Şarkıcı Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Konuk Oluyor ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.