Ünlü şarkıcı Ava Max'a sahnede tokat şoku!

Pop müzik sanatçısı Ava Max, Los Angeles'taki konseri esnasında sahneye fırlayan hayranı tarafından tokatlı saldırıya uğradı. Ava Max, saldırgan hakkında "Bana öyle sert vurdu ki, gözümü çizdi. Bir daha hiçbir konserime gelmeyecek'' dedi.

Pop müzik sanatçısı Ava Max, sahnede şarkı söylediği sırada sahneye fırlayan bir hayranı tarafından tokatlı saldırıya uğradı. Saldırgan hayranından görevliler sayesinde son anda kurtulan şarkıcı gözünden yaralandı.

TOKAT ATTI

"Kings & Queens" şarkısının seslendiren Ava Max'e, dün Los Angeles'taki konseri sırasında, bir hayranı sahneye atlayıp şiddetli bir tokat attı. Uğradığı saldırıya rağmen Ava, şarkısına devam etti. Saldırgan, görevliler tarafından sahneden indirildi.

"BANA ÖYLE SERT VURDU Kİ"

Ünlü şarkıcı konser sonrasında Twitter'da yazdığı mesajda: "Bana öyle sert vurdu ki, gözümü çizdi. Bir daha hiçbir konserime gelmeyecek. Fakat Los Angeles'taki hayranlarıma, bu gece muhteşem oldukları için teşekkür ederim" dedi.

HAYRANLARI DESTEK MESAJI ATTI

Hayranları şarkıcıya destek mesajları attı. Bir hayranı "Bu başına geldiği için çok üzgünüm Ava, seni seviyoruz" dedi. Bir diğeri ise "Daha iyisini hak ediyorsun" yorumunda bulundu. Başka bir pop yıldızı Bebe ise, Pazar günü New York'taki konserinde bir hayranınfırlattığı cep telefonun yüzüne isabet etmesi sonrası yaralanmıştı.

Ünlü şarkıcı Ava Max'a sahnede tokat şoku! ile ilgili etiketler Los Angeles Konser
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.