Ünlü sanatçı Yücel Arzen'in klibi 3 dakikada kaldırıldı!

AK Parti İstanbul Milletvekili ve müzisyen Yücel Arzen Hacıoğulları ile ABD'li şarkıcı Della Miles, "Kudüs İşgal Altında" adıyla bestesi aynı olan iki ayrı eser yayımladı. Türkçe eser yayımladıktan kısa bir süre sonra kaldırıldı.

Zaviye Film YouTube kanalında ortak isimle yayımlanan eserlerden biri Türkçe diğeri ise İngilizce olarak hazırlandı.

Söz ve müziği Yücel Arzen'e ait olan Türkçe eseri yine Arzen seslendirirken, sözleri Vugar Hasani'ye ait olan İngilizce eseri Della Miles seslendirdi.

YOUTUBE 3 DAKİKA İÇİNDE KALDIRDI! YÜCEL ARZEN'DEN SERT TEPKİ

Yücel Arzen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkçe eserin yayımlandıktan kısa bir süre sonra YouTube tarafından kaldırıldığını belirterek, "Kaldırmışlar videoyu. Demek doğru yoldayız. Düşünün; 3 dakika oldu. İzlenmiş. Yasaklanmış ve yayınladığımız kanala 15 gün ceza vermişler." ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Düşünün; 3 dakika oldu.<br>İzlenmiş.<br>Yasaklanmış<br>Ve yayınladığımız kanala 15 gün ceza vermişler.<br>“Biz ne diyoruuuuuuz”<br>“Sen ne diyorsun?”<br><br>Yaşasın özgür Filistin<br>Kahrolsun Bebek Katilleri</p>&mdash; Yücel Arzen (@YucelArzen) <a href="https://twitter.com/YucelArzen/status/1727791043108565130?ref_src=twsrc%5Etfw">November 23, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ünlü sanatçı Yücel Arzen'in klibi 3 dakikada kaldırıldı! ile ilgili etiketler Yücel Arzen YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.