Ünlü şair ve yazar Lina Nasif evinde ölü bulundu

Mersin'de yaşayan ünlü ressam, şair ve yazar Lina Nasif, evinde ölü bulundu. Kendisinden haber alamayan yakınlarının durumu bina yöneticisine bildirmesi sonrası Nasif'in hayatını kaybettiği belirlendi. Nasif'in cenazesi, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Edebiyat dünyasında şiir, öykü ve romanları ile bilinen Lina Nasif'ten uzun süre haber alamayan yakınları ve arkadaşları, Yenişehir ilçesi Gazi Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki evine gitti. Telefonla yapılan tüm aramalara rağmen Lina Nasif'e ulaşamayan yakınları, bina yöneticisine haber verdi. Bina yöneticisi de durumu polise anlattı.

Ünlü şair ve yazar  Lina Nasif evinde ölü bulundu

Eve gelen polis ekipleri, çilingir ile içeriye girince Lina Nasif'in cansız bedeni ile karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Lina Nasif'in hayatını kaybettiğini belirledi. Nasif'in cenazesi, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

 

Ünlü şair ve yazar Lina Nasif evinde ölü bulundu ile ilgili etiketler Mersin vefat Lina Nasif ev
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.