Ünlü rock yıldızına tecavüz suçlaması!

Dünyaca ünlü İzlandalı rock grubu Sigur Ros'un davulcusu Orri Pall Dyrason hakkında çıkan tecavüz suçlamaları nedeniyle gruptan ayrıldı.

11 Haziran 2016 yılında Türkiye'de de unutulmaz bir konsere imza atan İzlandalı Rock Grubu Sigur Ros tecavüz iddiasıyla sarsıldı. Grubun davulcusu Orri Pall Dyrason hakkındaki suçlamanın ardından gruptan ayrıldı.

ABD'Lİ RESSAM INSTAGRAM'DA DUYURMUŞTU

Los Angeles'lı ressam Meagan Boyd, 2013'te Instagram'da yaptığı paylaşımda Dyrason'ın kendisine iki kez tecavüz ettiğini duyurduktan bir süre sonra paylaşımını sildi.

Ünlü rock yıldızına tecavüz suçlaması!

GRUP RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

Sigur Ros'un resmi Facebook sayfasından yapılan açıklamada, Dyrason'ın çok ciddi iddialarla mahrem bir şekilde başa çıkabilmesi için gruptan ayrılma talebinin kabul edildiği belirtildi.

Ünlü rock yıldızına tecavüz suçlaması! - Resim : 2

DYRASON KENDİSİNİ SAVUNDU

Arkadaşlarına ve ailesine kendisine duydukları güven için teşekkür eden Dyrason hakkında yapılan ağır suçlamalara karşın insanlardan sakin kalmalarını istedi ve iddiaların bir mahkemede dile getirilmediğini vurguladı. 

 

Ünlü rock yıldızına tecavüz suçlaması! ile ilgili etiketler Tecavüz Orri Pall Dyrason Sigur Ros suçlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.