Ünlü ressam Onay Akbaş'a büyük şok! Sergisini açar açmaz 20 tablosuna haciz konuldu

Kurgulu-Kurmalı Oyuncaklar adıyla hazırladığı sergiyi, 21 Nisan-20 Mayıs tarihlerinde Nişantaşı'ndaki bir galeride sanatseverlerle buluşturacak olan ünlü ressam Onay Akbaş büyük bir şok yaşadı. Serginin açılacağı gün, İstanbul İcra Müdürlüğü memurları haciz işlemleri için Onay Akbaş'ın sergisinin bulunduğu galeriye gelip 20 adet sanat eserine haciz koydu.

Ünlü ressam Onay Akbaş, Kurgulu-Kurmalı Oyuncaklar adıyla hazırladığı sergiyi, 21 Nisan-20 Mayıs tarihlerinde Nişantaşı'ndaki bir galeride sanatseverlerle buluşturacaktı. İddiaya göre serginin açılacağı gün, İstanbul İcra Müdürlüğü memurları haciz işlemleri için Akbaş'ın sergisinin bulunduğu galeriye gelip 20 adet sanat eserine haciz koydu.


BORCUN KENDİSİNE AİT OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Duruma itiraz eden Akbaş, icraya konu borcun kendisinin olmadığını ileri sürdü. Söz konusu sanat eserlerinin kendisine sergi için emanet edildiğini söyleyen Akbaş, haczedilen tabloların kendisine yediemin sıfatıyla bırakılmasını istedi. Ancak talebi reddedildi.

Yaşananlar sonrası savcılığa başvuran Akbaş, olayla ilgili şikayetçi oldu.

 

Ünlü ressam Onay Akbaş'a büyük şok! Sergisini açar açmaz 20 tablosuna haciz konuldu ile ilgili etiketler Haciz onay akbaş sergi sanat galerisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.