Ünlü reklamcı Nail Keçili'nin hayatı belgesel oluyor!

Başta Süleyman Demirel olmak üzere, Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Tansu Çiller'e kadar, birçok önemli siyasetçiyle danışmanlık yapan Nail Keçili'nin hayatı belgesel oluyor. Cen Ajans'ı kurduktan sonra bir döneme damga vuran ünlü iş adamı Nail Keçili, sosyal medya hesabından yazdığı mesajda, İngiliz bir televizyonun önümüzdeki günlerde hayatını çekeceğini ifade etti.

Birbirinden ilginç reklam ve tanıtım filmleri ile dönemin siyasi liderlerine danışmanlık yapan Nail Keçili, bir kez daha gündeme geldi.

SON RÖPORTAJINDA ESKİ SİYASİLERİ SUÇLADI

Cen Ajans'ı kurduktan sonra, Amerikalı ortak alarak Cenajans grey adı ile bir döneme damgasını vuran ünlü iş adamı Nail Keçili, önceki gün bir gazeteye verdiği röportaj vermişti. Keçili bu röportajında, "En yakınlarım beni sırtımdan bıçakladı" şeklinde açıklama yapmıştı. Eski ünlü reklamcı Keçili, son röportajında, başta Aydın Doğan olmak üzere, eski merhum Başbakan Mesut Yılmaz ve bakanlardan Hüsamettin Özkan ile Sadettin Tantan'a kadar kendisini bitirmek için neler yaptıklarından anlatmıştı.Yine Keçili açıklamasında, "CHP'ye neden mesafeli duruşuna kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar da bulunmuştu.

"YILLARDIR BUGÜNKÜ RÖPORTAJIM İÇİN HAZIRLANIYORDUM"

Nail Keçili, yaptığı son açıklamalarının ardından, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Keçili, "Yıllardır bugünkü röportajım için hazırlanıyordum." yazarak başladığı açıklamasında, "Bu bilgiler bana yeni kitabım ve İngilizlerin çekim hazırlıkları için çok önemli bildiler. Ülkemiz için önemli bilgiler. O dönemin sayın İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'a çok ricalarda bulunarak O'na beni kimin emir vererek yok etmesi kararının talimatını verdiğini rica ettim. Çünkü hiç bir günahı olmayan kocaman binlerce işçi çalıştıran binlerce gencin eğitim gördüğü Akademi İstanbul'un batırılması, binlerce insanın işsiz kalması, benim hapise atılıp hapishane müdürlerine,(eziyet çektirin) talimatlarının nereden, kimden, neden yapıldığının muhteşem bir hazırlığı var. Bunlar şimdiden tüm medyanın elinde. Ben bugün TMSF'den alacaklıyım.Mahkemeler inşallah adalet varsa haklı kazanacak." dedi.

Ünlü reklamcı Nail Keçili'nin hayatı belgesel oluyor! ile ilgili etiketler nail keçili
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.