Ünlü rapçiden arkadaşlarına 'çocuk istismarı' suçlaması!

İstanbul Trip ve Kadıköy Acil isimli rap gruplarının eski üyesi Şamil Oymak, Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda eski grup arkadaşlarını çocuk istismarı ve uyuşturucuya alıştırmakla suçladı. Oymak'ın bu açıklamalarının ardından, eski grup üyeleri tarafından evi basıldı.

Kadıköy Acil ve İstanbul Trip gruplarının eski üyesi Şam lakaplı Şamil Oymak, dün akşam Instagram hesabından eski grup arkadaşları hakkında herkesi şaşırtan iddialarda bulundu. Oymak, grup arkadaşlarının uyuşturucu sattığı, küçük yaştaki çocukları uyuşturucuya alıştırdığını ve satanizme yönlendirdiğini iddia etti.

EVİ BASILDI

Aynı zamanda Kadıköy Acil grubunun kurucusu Selo lakaplı rapçinin kendisini 10 yaşında uyuşturucuya alıştırdığı ve ailesinden soğuttuğunu da iddia etti. Bu iddiaların ardından genç rapçi eski grup arkadaşları tarafından önce tehdit edildi sonra da gece yarısı evinin basıldığı görüntüleri canlı yayınladı.

Ünlü rapçiden arkadaşlarına 'çocuk istismarı' suçlaması!

UYUŞTURUCU TEMİN ETME VE ÇOCUK İSTİSMARI İDDİASI

İstanbul Trip grubundan ayrılan Ali Black lakaplı rapçinin yine buna benzer iddia ortaya atarak grup üyelerinin birbirine uyuşturucu madde temin ettiğini, birbirlerini dolandırdığını ve çocukları istismar ettiğini söylemişti. Bunun yanı sıra rapçi Orçun Doğucan Kaya, grubun bir diğer üyesi olan Şehinşah'ı çocuk istismarı ile suçlamıştı.

İşte Şamil Oymak'ın Instagram hesabından kısa sürede silinen açıklamaları:

Ünlü rapçiden arkadaşlarına 'çocuk istismarı' suçlaması! - Resim : 2

 

Ünlü rapçiden arkadaşlarına 'çocuk istismarı' suçlaması! ile ilgili etiketler İstanbul Kadıköy rap