Ünlü oyuncudan tepki çekecek sözler!

Bir dönem ekranlarda reyting rekortmeni olan Adanalı dizisiyle şöhreti yakalayan Mehmet Akif Alakurt sosyal medyadan kendisine gelen yorumlara "Küçülüyorsunuz T.C. gençleri" diyerek tepki gösterdi.

Mehmet Akif Alakurt, geçen yıllarda dizi sektörünün aranılan oyuncularının başında geliyordu. Oyunculuğu bıraktığını açıklayan Alakurt, sosyal medya mesajlarıyla tepkileri üzerine çekti.

DİZİSİ TUTMAYINCA OLAY ÇIKARMIŞTI

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Sıla" ve "Adanalı" gibi çok izlenen dizilerin başrol oyuncusu olan Alakurt'un, Fatih Sultan Mehmet'i canlandırdığı "Fatih" dizisinin ekran ömrü kısa sürünce morali bozulmuş, sette olay çıkardığı haberleriyle gündeme gelmişti.

fft99_mf9610494

"OYNAMAKTAN PİŞMAN OLDUĞUM TEK İŞ!"

Alakurt son dönemde ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şoke etmeye başladı. Önceki yıl twitter profiline "İş sormayın bana... Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için" yazan Alakurt, geçen aylarda başrolünü Oktay Kaynarca'yla paylaştığı "Adanalı" dizisiyle ilgili duyuru yaptı ve "Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir" yazdı.

"KÜÇÜLÜYORSUNUZ T.C GENÇLERİ"

Mehmet Akif Alakurt, "Adanalı" dizisinde canlandırdığı Maraz Ali rolüyle ilgili olumlu yorumlar yazan gençlere kızdı ve profiline "Bunlar daha uyanamadı. Maraş Ali'nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri" yazdı. Alakurt'un bu yazısı ise sosyal medyada büyük tepki çekti.

adanali-ile-sohreti-olan-mehmet-akif-alakurt-tan-10555939_5739_m

Ünlü oyuncudan tepki çekecek sözler! ile ilgili etiketler Mehmet Akif Alakurt Instagram maraz ali
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.