Ünlü oyuncudan açıklama geldi! İşte Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğün tarihi...

Eda Ece, 5 yıldır birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz aylarda aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanmıştı. 20 Haziran'da evleneceği sanılan Eda Ece'den nikah tarihi ile ilgili açıklama geldi.

Yasak Elma dizisinde calandırdığı Yıldız rolüyle izleyenlerin kalbini fetheden ünlü oyuncu Eda Ece, 5 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı. Ünlü oyuncu, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Çiftin 20 Haziran'da nikah masasına oturacağı konuşuluyordu. Fakat herkesin bildiği tarihte yanlışlık olduğu öğrenildi.

Beş yıldır flört ettiği basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 20 Haziran'da Boğaz'da lüks bir otelde evleneceği konuşulan Eda Ece'den düğün tarihi ile ilgili açıklama geldi.

Ünlü oyuncudan açıklama geldi! İşte Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğün tarihi...

ÖNCE YAŞ GÜNÜ ARDINDAN NİKAH

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; nüfustaki adı Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu 20 Haziran'da 33. yaş gününü kutlayacak, 21 Haziran'da nikah masasına oturacak. Eda Ece'nin düğününde Şevval Sam'ın da sahne alacağı öğrenildi. Ünlü oyuncunun nikah şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Nar ve Ayşegül Aldinç yapacak.

Ünlü oyuncudan açıklama geldi! İşte Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in düğün tarihi... ile ilgili etiketler Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.