Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi!

Oyuncu Asuman Dabak, yoğun İstanbul temposunun yorgunluğunu atmak için Çeşme'ye gitti.

Çeşme’ye giden ve buradan hasret gidermek için soluğu Urla’da ağabeyinde alan oyuncu, gece ailesi ile keyifli bir yemek sonrasında evine gitmek üzere arabasına bindi. Urla'dan Çeşme’ye dönüşte tenha olan yolda kırmızı ışığın yanıyor olmasına rağmen yola fırlayan bir araç, Asuman Dabak'ın arabasına şiddetle çarptı.

KEMERİ TAKILIYDI

Arabayı kullanan gencin dikkatsizliğinin neden olduğu kaza sonrası canını zor kurtaran oyuncu Asuman Dabak, emniyet kemeri takılı olmasına rağmen boynundan darbe aldı. Arabasına çarpıp ölümden dönmesine sebep olan genç sürücünün hatalı davranışına rağmen, her zamanki pozitif tavrını gösteren Asuman Dabak, “Şükürler olsun hepimiz hayattayız. Allah hepimizi beterinden korusun ama gençler araba kullanırken lütfen daha dikkatli olsun” dedi Oyuncuya gereken müdahalenin hastanede yapıldığı, boyunluk takmak zorunda olduğu ama durumunun iyi olduğu menajeri Tümay Özokur tarafından yapılan bir açıklama ile duyuruldu.

asuman_dabak

ASUMAN DABAK KİMDİR?

Asuman Dabak; 1 Şubat 1970 tarihinde, Akhisar’da dünyaya geldi. Turizm ve otelcilik okuyan, ancak oyunculuk eğitimi almamış olan sanatçı, buna rağmen, iyi gözlemcilik ve yorumculuk yeteneğiyle tiyatrodan sonra kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı, seslendirme üzerine çalışmalar yaptı. Tatlı Hayat dizisindeki “Menekşe” rolü ile ilgi topladı. Özel bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı. Asuman Dabak Tiyatrosu’nu kuran sanatçı, hazır cevap oluşuyla tanınıyor.

Asuman Dabak, Tümay Özokur ajansı ile çalışmaktadır.

Sanat hayatına Bahçelievler Belediye Tiyatrosu’nda başlayan Asuman Dabak, Ekranlarda ilk olarak Örümcek dizisindeki Emine rolüyle boy gösterdi.

2001 yılında “Tatlı Hayat” adlı dizide Asuman Dabak, hizmetçı Menekşe karakterini canlandırırken Türkan Şoray, Haluk Bilginer, Çolpan İlhan, Neco, Celal Kadri Kınoğlu, Gamze Özçelik, Emre Altuğ, Veysel Diker ile birlikte oynadı.

2006 yılında Asuman Dabak Tiyatrosu’nu kurdu.

2007 yılında yakalandığı “rahim kanseri” hastalığı nedeniyle bir dizi ameliyat geçirdi. Hastalığı sebebiyle anne olamayacak olan ünlü oyuncu “taşıyıcı anne”lik için yasal yolların açılmasını istiyor.

Ekim 2006’da profesyonel oyuncu kimliğini tiyatro yöneticiliği ile birleştiren Asuman DABAK ilk prodüksiyonunda 2007 Afife Tiyatro Ödülleri ve 7. Lions Tiyatro Ödülleri olmak üzere tiyatrosuna iki ayrı ödül kazandırdı.

Asuman Dabak, 2014 yılının Aralık ayında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gazzeli genç bir kızın hayatının konu edildiği “Ezra’ adlı dizide başrol olarak Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Zeynep Koltuk, Doğukan Polat, Serkan Şenalp, Nurana Bagieva ile beraber oynadı.

Asuman Dabak ’ın da rol aldığı “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” adlı sinema filmi Aralık 2014 ayında filminin çekimleri, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde başladı. Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı filmin başrollerinde Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Tuğçe Sarıkaya, Kubilay Güleçoğlu ve Vahdet Çakar yer alacak. Filme konuk olarak Emre Koç, Kemal Erek, Aslı Bankoğlu, Deniz Gönen, Demet Gönen, Asuman Dabak ve Zeynep Dizdar eşlik edecek.

Asuman Dabak, 2007 yılında çocukluk aşkı olan Avukat Ümit Birsel ile evlendi. Dabak’ın nikah şahitliğini, eski set arkadaşı Türkan Şoray yapmıştı. 24 Mart 2014 tarihinde boşandılar.

Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi! ile ilgili etiketler Trafik kazası asuman dabak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.