Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile genç sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldı

Çocuklar Duymasın dizisindeki Haluk rolüyle hafızalara kazınan 54 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı ile 25 yaşındaki piyanist sevgilisi Iraz Yıldız'dan kötü haber geldi. Birlikteliklerini sürpriz bir kararla sonlandıran ikili sosyal medyada takipleşmeyi de bıraktı. İşte ayrılığın sebebi...

Oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında piyanist Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin arasındaki yaş farkı gündem olmuştu. Karadalı kendisi ve sevgilisi hakkında yapılan eleştirilere '25 yaşında biriyle beraber olmanın tartışılacak bir yanı yok.' sözleriyle yanıt vermişti.

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Ancak ikiliden ayrılık haberi geldi. Karadağlı ve Yıldız'ın ilişkisi bitti. Çift, yaşadıkları fikir ayrılıkları sonucu birlikteliklerini noktaladı. Ayrılık kararı sonrası Karadağlı ve Yıldız, sosyal medyada birlikte yer aldığı fotoğrafları sildi, takipleşmeyi de bıraktı.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile genç sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldı

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile genç sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldı - Resim : 2

 

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile genç sevgilisi Iraz Yıldız ayrıldı ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Sosyal Medya ıraz yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.