Ünlü oyuncu Orhan Aydın'dan o ismin adaylığına tepki: Asla kabul edemiyorum

6 Şubat depreminde kızını kaybeden sanatçı Orhan Aydın CHP'nin Hatay'da Lütfü Savaş'ı aday göstermesine tepki gösterdi. Aydın "Hiçbir yerde, organizasyonda bile adı olmayan bir belediye başkanının CHP tarafından tekrar aday gösterilmesini asla kabul edemiyorum, kabullenemiyorum." dedi.

Kahramanmaraş depremlerine Hatay'da yakalanan ve hayatını kaybeden Eylem Şafak Aydın'ın babası, tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, 31 Mart yerel seçimleri öncesi yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş ve CHP yönetimine tepki gösterdi.

"ASLA KABUL EDEMİYORUM, KABULLENEMİYORUM"


Katıldığı televizyon programında konuşan Aydın "Hiçbir yerde, organizasyonda bile adı olmayan bir belediye başkanının CHP tarafından tekrar aday gösterilmesini asla kabul edemiyorum, kabullenemiyorum. Belediye nerede? Evlerine su faturaları gönderilen Hatay halkı mı belediyeye oy verecek?" dedi.

Ünlü oyuncu Orhan Aydın'dan o ismin adaylığına tepki: Asla kabul edemiyorum ile ilgili etiketler Orhan Aydın deprem Hatay Lütfü Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.