Ünlü oyuncu Müjde Uzman son haliyle korkuttu! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi ile adından sıkça söz ettiren Müjde Uzman, vizyona yeni giren Kutsal Damacana 4 filmindeki zombi rolüyle herkesi korkuttu! Makyajıyla sosyal medyada gündem olan Uzman, dikkatleri üzerine çekti...

Kızılcık Şerbeti dizisi ile adından söz ettiren Müjde Uzman, 20 Ocak 2023'te vizyona giren Kutsal Damacana 4 filmindeki zombi rolü için yapılan makyajıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Müjde Uzman son haliyle korkuttu! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Kutsal Damacana 4 filmiyle beyaz perdeye döndüğünü duyuran Müjde Uzman, Instagram hesabından set halini paylaştı.

Ünlü oyuncu Müjde Uzman son haliyle korkuttu! Gözlerinize inanamayacaksınız... - Resim : 2

"ÖDÜM KOPTU!"

Takipçileri Uzman'a, ''İlk gördüğümde 'tövbe estağfurullah' dedim'' ve, ''Bir an ödüm koptu, neyse ki makyajmış'' gibi yorumlar yaptı.

Ünlü oyuncu Müjde Uzman son haliyle korkuttu! Gözlerinize inanamayacaksınız... - Resim : 3

Kutsal Damacana 4 filminde Müjde Uzman'a Şafak Sezer, Ersin Korkut, Nilgün Belgün gibi isimler eşlik ediyor. Galada röportaj veren Şafak Sezer, ''Makyaj ve animasyon bölümü çok masraflı'' açıklamasıyla dikkat çekti.

2008 yılından beri oyunculuk yapan Müjde Uzman, daha önce Kiralık Aşk, Savaşçı, Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim gibi yapımlarda rol almıştı.

Ünlü oyuncu Müjde Uzman son haliyle korkuttu! Gözlerinize inanamayacaksınız... ile ilgili etiketler Müjde Uzman Kutsal Damacana