Ünlü oyuncu Mehmet Esen'in inanılmaz değişimi! Makyajla bambaşka biri oldu

63 yaşındaki ünlü oyuncu Mehmet Esen, aynı isimli kitaptan uyarlanan ve çekimlerine gelecek yıl Mart ayında başlanacak “Aşk Hayattan Büyük” filmin için Efecan Oğuzbeyoğlu’nun prova makyajında 25 yaş birden gençleşti. Esen'in o halini gören takipçileri ünlü oyuncunun fotoğrafını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Geçtiğimiz Şubat ayında kalbine giden bir damarın tıkalı olması sebebiyle stent takılan ve sevenlerini korkutan oyuncu Mehmet Esen kötü günleri geride bıraktı.

Mehmet Esen


Esen, Aşk Hayattan Büyük filminin provalarında makyaj yaptırdığı fotoğrafını sosyal medya hesabından “Beni yeni bir filmde böyle görürsen sakın şaşırma” notuyla paylaştı.

Mehmet Esen

Tamamı Berlin’de çekilecek olan filmde oyuncu, ‘Timuçin’ karakterine hayat verecek.

Mehmet Esen ayrıca yazıp, yönettiği ve başrolünde yer aldığı “Yapayalnız” isimli filminin çekimlerinin tamamladığını söyledi:

“Evimi ipotek ederek filmi çektim. Önemli şirketlerden ciddi teklifler almama rağmen kabul etmedim. Çünkü istemediğim oyuncuları önerdiler. Hollywood yapımlarında yer aldım ve oradaki ilişkilerimi bu filmde kullanacağım. Diğer yıl Berlin Film Festivali’ne katılacağım.”

Mehmet Esen

 

 

 

 

Ünlü oyuncu Mehmet Esen'in inanılmaz değişimi! Makyajla bambaşka biri oldu ile ilgili etiketler Makyaj Sosyal Medya Mehmet Esen Aşk Hayattan Büyük
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.