Ünlü oyuncu Kristen Stewart objektiflere yakalanınca: Utanma aşkım tut elimi

Alacakaranlık serisindeki rol arkadaşı Robert Pattinson ile yaşadığı aşkla gündemde olan Kristen Stewart yeni sevgilisi St. Vincent ile New York'ta görüntülendi.

Hollywood'un yeni aşıkları el ele objektiflere takıldı. Bir zamanlar Alacakaranlık serisindeki rol arkadaşı Robert Pattinson ile yaşadığı aşkla gündemde olan Kristen Stewart yeni sevgilisi St. Vincent ile New York'ta görüntülendi.
Birlikte romantik bir akşam yemeği yiyen Stewart ve Vincent sonra da el ele yürüyüş yaptı. Paparazzilerin kendilerini takip ettiğinden kuşkulanan ikili, önce yan yana yürüdü, sonra usulca el ele tutuşan Kristen Stewart ve St Vincent sonra da ellerini ayırdı.
Gecenin sonunda St. Vincent elini Stewart'ın omuzuna koydu ve ikili bu şekilde yürüyerek evlerinin yolunu tuttu.

171020161721169563452_3.jpg

Ünlü oyuncu Kristen Stewart objektiflere yakalanınca: Utanma aşkım tut elimi ile ilgili etiketler New York Alacakaranlık Robert Pattinson Kristen Stewart St. Vincent
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.