Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı! İlk müdahaleyi settekiler yaptı

Tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden Breaking Bad'in avukat Saul Goodman'ı 58 yaşındaki Amerikalı komedyen, oyuncu prodüktör ve yönetmen Bob Odenkirk, Better Call Saul dizisinin çekimleri sırasında sette fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı.

Usta aktör Bob Odenkirk, Better Call Saul dizisinin çekimleri için Los Angeles’taki sete gitti. Çekimler sırasında kendini kötü hisseden Odendirk, bir anda yere yığıldı. Baygınlık geçiren oyuncuya ilk olarak set ekibi müdahale etti.

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı! İlk müdahaleyi settekiler yaptı


TEDAVİSİNE HASTANEDE DEVAM EDİLİYOR

Hemen Los Angeles’ta bir hastaneye kaldırılan usta oyuncu acil servise alındı. Salı günü rahatsızlanan Odenkirk’in tedavisine acil serviste devam edildiği bilgisine ulaşıldı.

Usta oyuncunun hastaneye nakledilirken bilincinin açık olup olmadığı ise bilinmiyor…

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı! İlk müdahaleyi settekiler yaptı - Resim : 2

Bob Odenkirk, 'Better Call Saul' dizisinde 'Saul Goodman' karakterine hayat veriyor. 2015 yılında yayın hayatına başlayan dizi 5 sezondur devam ediyor. Dizinin 6 sezon çekimlerine Los Angeles'ta başlandı.

 

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı! İlk müdahaleyi settekiler yaptı ile ilgili etiketler Los Angeles tedavi Bob Odenkirk dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.