Ünlü oyuncu Barış Arduç imzaları atmıştı! Yeni reklam filmi sosyal medyada çok konuşuluyor...

Ünlü oyuncu Barış Arduç yer aldığı projeler ve özel yaşamı ile merak edilen isimlerden biri. Oyuncu ve senarist Gupse Özay ile evli olan Barış Arduç'un Jan Asya adında bir kız çocuğu var. Son projesi bir reklam filmi olan Arduç hem tarzı hem yaışıklılığı ile dikkat çekti.

Bir erkek giyim markasının reklam yüzü olan Barış Arduç bugün sosyal medyanın gündemine oturdu. Uzun bir reklam filmi ile dikkat çeken Arduç'a sosyal medyada da ilgi yoğun.

Ünlü oyuncu Barış Arduç imzaları atmıştı! Yeni reklam filmi sosyal medyada çok konuşuluyor...

O SÖZLER İLE DUYURMUŞTU

Oyuncu, bir erkek giyim markasının 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için kamera karşısına geçerek pozlar verdi. Renkli geçen çekimlerden çok keyif aldığını dile getiren Barış Arduç, "Başarısı ülke sınırlarını aşan güçlü bir Türk markası ile iş birliği yapmak benim için heyecan verici." dedi.

Ünlü oyuncu Barış Arduç imzaları atmıştı! Yeni reklam filmi sosyal medyada çok konuşuluyor... ile ilgili etiketler Barış Arduç Reklam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.