Ünlü Oyuncu Bahar Şahin’in Oyunculuk Serüveni! Kimdir, Nereli! İşte Merek Edilenler

Bahar Şahin 4 Mayıs 1997 senesinde Ankara'da doğmuş. Aslen Artvin'li olan oyuncunun bir abisi var. 14 yaşındayken İstanbul'a yerleşen oyuncu eğitim ve öğretim hayatına İstanbul da devam etti.

Bahar Şahin 4 Mayıs 1997 senesinde Ankara'da doğmuş. Aslen Artvin'li olan oyuncunun bir abisi var. 14 yaşındayken İstanbul'a yerleşen oyuncu eğitim ve öğretim hayatına İstanbul’da devam etti. Bahar Şahin okul yıllarında tiyatro ekibinde yer aldı. Ankara'lı olan ve 14 yaşındayken  annesi ile babası boşandıktan sonra İstanbul’a yerleşen oyuncu ilk başlarda İstanbul’u oldukça kalabalık bulmuş.

Ünlü Oyuncu Bahar Şahin’in Oyunculuk Serüveni! Kimdir, Nereli! İşte Merek Edilenler

Bir gün bu şehirde kaybolmaktan korktuğu zamanlar olmuş. Annesi sektörde kostümcüymüş. Babası ise maddi olarak çok iyi durumda olduğu için çalışmamış çocukları ile ilgilenmiş. Babası oyuncuyu bir erkek çocuk gibi yetiştirmiş.

Bahar Şahin'in Çocukluk Yılları

 

Şu anki durumu çocukluk hayallerinden biri olmayan oyuncunun, küçük yaşlarda hep anasınıfı öğretmeni olmak istemiş. Aynı zamanda eniştesi ünlü oyuncu Ufuk Özkan onunda bu konuda etkisi büyük oldu. Oyunculuğa küçük yaşlarda başladığını söyleyen oyuncu bir anda kendisini dizi ekiplerinde sette bulduğunu belirtti.

Ünlü Oyuncu Bahar Şahin’in Oyunculuk Serüveni! Kimdir, Nereli! İşte Merek Edilenler - Resim : 2

Oyunculuğu bir anda çok seviyor. Şu an kendimi başka bir işle uğraştığımı bile ayal edemiyorum. Okul dönemlerinde kendimce tiyatro ekibine katıldım. Okuduğum her hikayede kendime bir karakter seçip ayna karşısında canlandırırdım. Biraz daha zaman geçince Ankara Altındağ Gençlik Merkez'inde  tiyatro ekibine katıldığını söyledi.

Oyuncunun Eğitim Hayatı

 

Bahar Şahin oyunculuk eğitimi aldı. Bir gün gittiği bir yemekte yönetmen Merve Girgin ile tanışması hayatının yönünü değiştirdi. Ailecek gittikleri bir akşam yemeğinde yönetmen ve yapımcı olan Arzu Eğmir ile tamamen tesadüf eseri tanışması Bahar Şahin'in hayatının değişmesine vesile olmuş. 

Ünlü Oyuncu Bahar Şahin’in Oyunculuk Serüveni! Kimdir, Nereli! İşte Merek Edilenler - Resim : 3

Arzu Eğmir oyuncuyu yönetmen Merve Girgin ile tanıştırdıktan sonra O Hayat Benim kadrosunda yer alır. Arzu Eğmir ile Merve Girgin hocama beni bu konuda yalnız bırakmadıkları ve destek oldukları için minnettarım diyen genç oyuncu ilk macerası bu şekilde olmuştur.

Ünlü Oyuncu Bahar Şahin’in Oyunculuk Serüveni! Kimdir, Nereli! İşte Merek Edilenler ile ilgili etiketler bahar şahin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.