Ünlü oyuncu açıkladı: Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum

Bir dönem dizilerin aranan ismi olan Peker Açıkalın uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzaktı. Açıkalın, "Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum" dedi.

Beş yıldır dizide oynamayan Peker Açıkalın, 'Baba 1,5' adlı sinema filminde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'Baba 1,5' filminde Rüzgar Erkoçlar'ın babası rolündeki bir mafya babasını canlandıracak olan Peker Açıkalın, fragman çekimlerinde kamera karşısına geçti.

"CUMHURBAŞKANIMIZI GALAYA BEKLİYORUZ"

Geçtiğimiz yıllarda bıçak altına yatan 54 yaşındaki oyuncu, kalbine pil takıldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yardımıyla operasyon geçirdiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımızı da inşallah filmimizin galasında görmek istiyoruz" dedi.

cafQcPDl7Uyf0zU9qriMVQ

FİLMDEKİ ROLÜNÜ DE ANLATTI

Filmde canlandıracağı mafya babası karakterinin Türk usulü olduğunu belirten Peker Açıkalın, "Bizim babamız Türk babası, küfür ve kötü hareketleri yok. Türk örf ve adetlerine göre şekillenmiş bir baba" ifadelerini kullandı.

dizilerin-aranan-ismi-peker-acikalin-10398400_7768_m

dizilerin-aranan-ismi-peker-acikalin-10398400_2073_m

Ünlü oyuncu açıkladı: Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ameliyat peker açıkalın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.