Ünlü müzisyen motosiklet kazası geçirdi!

Keman virtüözü TRT sanatçısı Turay Dinleyen motosiklet kazası geçirdi. Sanatçının yoğun bakımda olduğunu belirten Onur Akay, Dinleyen için sosyal medyadan dua istedi.

Keman virtüözü TRT sanatçısı Turay Dinleyen motosiklet kazası geçirdi. Acı haberi duyuran ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yoğun bakımda olan Dinleyen için dua istedi.

Ünlü müzisyen motosiklet kazası geçirdi!

Motosiklet kazası geçiren TRT keman sanatçısı 53 yaşındaki Turay Dinleyen'in yoğun bakımda olduğunu belirten Onur Akay, "Keman virtüözü TRT'nin çok değerli keman sanatçısı Turay Dinleyen, maalesef motosiklet kazası geçirdi. Dinleyen, motosikleti ile seyir halindeyken arkadan bir araba çarpmış ve kaçmış. Hastaneye kaldırılan ve acilen ameliyata alınan usta müzisyen yoğun bakımda uyutuluyor ve dularınıza ihtiyacı var. Parmağında da sorun olduğunu öğrendiğim değerli sanatçımız, inşallah sağlığına kavuşur ve bir problem olmadan sazını icra eder. TRT camiasına acil şifalar dilerim." dedi.

Ünlü müzisyen motosiklet kazası geçirdi! - Resim : 2

TURAY DİNLEYEN KİMDİR?

28 Şubat 1968 tarihinde dünyaya gelen keman sanatçısı Turay Dinleyen, TRT'ye girmeden önce Hacettepe Klasik Türk Müziği Korosu'nda Metin Everes yönetiminde çalışmalarda bulunmuş ve bazı cemiyetlerde çalışmaları oldu. İlk Keman derslerini babası Mehmet Dinleyen’den aldı. TRT Müzik ekranlarında programda yapan usta müzisyen, çok sayıda sanatçıya sahnelerde ve albümlerde eşlik etti. Dinleyen, Asya Minör CD’si, Engin Gürkey ve Mısırlı Ahmet “Search” albümünde de yer aldı.

Ünlü müzisyen motosiklet kazası geçirdi! ile ilgili etiketler Turay Dinleyen keman virtüözü motosiklet kazası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.