Ünlü müzisyen Chris Daughtry’ın üvey kızı ölü bulundu

ABD’li rock grubu Daughtry’nin kurucusu ve vokalisti 41 yaşındaki müzisyen Chris Daughtry’nin 25 yaşındaki üvey kızı Hannah, Cuma günü Tennessee’deki evinde ölü bulundu.

Aileye yakın kaynaklara göre, polis, olayın cinayet olduğu üzerinde duruyor. Aynı kaynak ayrıca, Hannah’ın erkek arkadaşı Bobby Jolly’nin Cuma günü göz altına alındığını ileri sürdü. Polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.


'HANNAH İLE VEDALAŞAMADIK'

Daughtry , sosyal medyada paylaştığı mesajda, “Yakın zamanda annemi kanserden kaybettim ama ona veda etme şansım olmuştu. Kıymetlimiz Hannah ile ne yazık ki vedalaşamadık. Hannah, seni seviyorum. Seni özledim. Keşke yanımda olsaydın. Bu çok acı verici” ifadelerini kullandı.

Ünlü müzisyen Chris Daughtry’ın üvey kızı ölü bulundu

Hannah’ın annesi Deanna da, kızının ölümüne neden olan yara izlerinin neden kaynaklandığını öğrenmek için otopsi sonucunu beklediklerini ifade etti.

Hannah, Deanna’nın ilk evliliğinden. Hannah’ın bir de Griffin diye bir kardeşi bulunuyor. 41 yaşındaki Daughtry ile 48 yaşındaki Deanna’nın ise ikizleri var.

American Idol yarışmasının 5. sezonunu 4. olarak tamamlayan şarkıcı, üzücü olayın ardından grubunun “Dearly Beloved “ turnesinin geri kalan konserlerini erteledi.

(Ajans Bizim)

Ünlü müzisyen Chris Daughtry’ın üvey kızı ölü bulundu ile ilgili etiketler Chris Daughtry Daughtry Bobby Jolly
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.