Ünlü manken, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde tam aşılı 18 yaşındaki genç model Valentina Boscardin Mendes, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Brezilya'nın Sao Paulo kentinden Covid-19'a bağlı komplikasyonlar sonucu hayatını kaybeden tam aşılı genç modelin ölümü şoke etti.

ANNESİ KIZININ SAĞLIKLI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Genç model, annesinin "sağlıklı" olduğunu ve aşılarının tam olduğunu iddia etmesine rağmen, Covid-19'a bağlı komplikasyonlardan öldü.

18 yaşındaki Valentina Boscardin Mendes, Brezilya'daki memleketi Sao Paulo'da hastaneye kaldırıldıktan sonra Pazar günü zatürreye yakalandı ve ölümcül bir tromboz veya kan pıhtısı geçirdi.

Aynı zamanda model ve oyuncu olarak da çalışan TV sunucusu annesi Marcia Boscardin, kızının trajik ölümünü sosyal medyadan bu sözlerle duyurdu:

“Hayatımın aşkına büyük bir acıyla veda ediyorum. Hoşçakal Valentina Boscardin Mendes. Tanrı sizi kollarını açarak karşılasın. "

Ünlü manken, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Brezilya model covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.