Ünlü komedyenin ağabeyi tutuklandı!

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yankesicilik yaptıktan sonra polise teslim olan ünlü komedyen Şafak Sezer'in ağabeyi Yavuz S., mahkeme kararıyla tutuklandı. Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti’nin Trabzon mitinginde İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik’in parasını çaldığı iddiasıyla yakalanıp tutuklanan Yavuz Sezer, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Olay, 9 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, otobüsle Ankara’ya gelen M.Ş., bagajlarını alırken parasının çalındığını fark etti. Daha sonra polise giden M.Ş., 600 lirasının çalındığına dair ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerindeki güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin, daha önce benzer suçlardan sabıkası bulunan Yavuz Sezer olduğunu tespit etti.

Ünlü  komedyen Şafak Sezer'in ağabeyi olduğu iddia edilen Yavuz S., olaydan 1 gün sonra polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yavuz S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ünlü komedyenin ağabeyi tutuklandı!

Olaydan günler sonra Yavuz S.’nin AŞTİ’de yankesicilik yaparken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yavuz S.’nin yüzünü gizlemek için siyah şapka taktığı ve yankesicilik yaptıktan sonra otobüsün arkasından çıktığı görülüyor.

MİTİNGDE 'YANKESİCİLİK'TEN TUTUKLANMIŞTI

 Öte yandan Yavuz S., 24 Mart’ta da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon mitinginde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik’in 1600 lirası ile 400 dolarını çaldığı iddiasıyla Ankara’da yakalanıp tutuklanmıştı. Yavuz S.’nin bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ve bu olayla ilgili davanın da sürdüğü öğrenildi.

Ünlü komedyenin ağabeyi tutuklandı! ile ilgili etiketler Şafak Sezer yavuz sezer yankesici tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.