Ünlü kafede gizli kamera skandalı! Sapık garson itiraf etti

İstanbul’un meşhur bir kafesinde gizli kamera skandalı yaşandı. Genç bir kızın gizli kamera düzeneğini fark etmesiyle sapık garson yakayı ele verdi. Suçunu itiraf eden garson tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Skandal olay İstanbul'un Fatih ilçesindeki ünlü bir kafede gerçekleşti. Arkadaşlarıyla birlikte kafeye giden 24 yaşındaki Merve B. bir süre sonra kafenin tuvaletine girdi. Genç kız, aynanın üst tarafından klozeti gösterir şekilde hazırlanmış bir kamera düzeneği olduğunu fark etti.

Düzeneği ortaya çıkaran genç kız, kafenin müdürüne durumuna sorarak polisleri aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, düzeneğin bağlı olduğu telefonu tespit etti.

GARSONA AİT ÇIKTI

Telefon, kafede garsonluk yapan 18 yaşındaki Nurullah N.'ye aitti. Gözaltına alınan işçi, söz konusu kafede çalıştığını, olay günü kız erkek ortak kullanım olan tuvalete telefonunun kamera kaydını açarak üst kısma gizlediğini ve oradan ayrıldığını anlattı.

Genç kızın telefonu fark etmesi ile orada bulunan şahısların sinirinin geçmesi için oradan ayrıldığını, genç kızı beğendiği için sadece onun videosunu çekmek amacı ile böyle bir şey yaptığını ve pişman olduğunu ifade eden garson, ifadesi sonrası tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi.

TUTUKLANDI

18 yaşındaki Nurullah N. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık, tutuklu genç hakkında 'Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek' suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

İddianamede, Nurullah N.'nin genç kızı müstehcen şekilde görmek amacıyla kafenin tuvaletine kamera kaydını açarak koyduğu ve genç kıza ait özel görüntüleri kayda aldığı anlatıldı. Sapık garson Nurullah N.'nin, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacağı öğrenildi.

 

Ünlü kafede gizli kamera skandalı! Sapık garson itiraf etti ile ilgili etiketler Taciz İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.