Ünlü isimler firmalarla görüşmek için AHBAP koordinasyon merkezinde

Ünlü isimler deprem sonrası AHBAP Derneği'nin başlattıkları yardım çalışmalarına destek olmak için AHBAP Koordinasyon merkezinde bir araya geldi. Deprem bölgesindeki acil ihtiyaçlar için bu sabah İstanbul'a dönen AHBAP'ın kurusucu Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpiriçci, Oktay Kaynarca, Kıvanç Kasabalı ve İrem Helvacıoğlu'nun firmalarla görüştüğü anları paylaştı.

Deprem felaketinin ardından kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerine yardım götüren Haluk Levent, bu sabah deprem bölgesinin ihtiyaçları için İstanbul'a döndü. Firmalarla görüşürken kendisine oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca'nın da eşlik edeceğini belirten Levent, Twitter hesabı üzerinden ''Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldim. Çadır’dan jeneratöre , güneş enerjisi şirketlerinden , yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ , Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak. Her yerle görüşeceğiz'' şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

ÜNLÜ İSİMLER FİRMALARLA GÖRÜŞMEK İÇİN TOPLANDI

Haluk Levent yaptığı yeni bir paylaşımla, ünlü isimlerin canla başla verdikleri mücadelesini gözler önüne serdi. Kıvanç Kasabalı, Özge Özpirinçci, Oktay Kaynarca, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, İrem Helvacıoğlu gibi isimler İstanbul'daki AHBAP Koordinasyon merkezinde bir araya gelerek deprem bölgesine yardım götürmeleri için firmalarla görüştü.


Twitter hesabı üzerinden bir video yayınlayan Haluk Levent, ''Sağ olsun dostlarım geldiler. Birçok yer ile pazarlık yaptık. Bölgeye ilk etapta göndereceğimiz 2000 çadırı hemen sabah ayarladık. Tırlarımızı bölgeye gönderiyoruz. Sağ olsun Kıvanç Kasabalı burada, Özge Özpirinçci burada ve yurtdışı ile görüşüyor. Çok iyi İngilizcesi var. Sevgili Kenan İmirzalıoğlu güneş paneli için görüşüyor. Sevgili Kıvanç Tatlıtuğ tırların bölgeye nasıl gidebileceği konusunda yetkililerle görüşüyor. Sevgili Oktay Kaynarca sabahtan beri başını saçını yoldu. Elinden gelen her şeyi herkes yapıyor.'' ifadelerini kullandı.

 

Ünlü isimler firmalarla görüşmek için AHBAP koordinasyon merkezinde ile ilgili etiketler Haluk Levent İrem Helvacıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ Oktay Kaynarca AHBAP deprem Kenan İmirzalıoğlu Özge Özpirinçci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.